Hvidovre

NAIT - Edmonton (Canada)

2 1

(1-0) (0-0) (1-1)              3 x 20 min.

09.51 2 min. NAIT - Edmonton
15.17 1 - 0 Josefine Persson
42.43 1 - 1 Laura Willams
44.42 2 min. NAIT - Edmonton
45.47 2 - 1 Josefine Persson (Malene Frandsen)
46.19 2 min. Malene Frandsen
52.38 2 min. Malene Frandsen


 

Udvisninger:

Hvidovre: 2 x 2 min.
NAIT - Edmonton: 2 x 2 min.


Mange tilskuere havde fundet frem til hal 2.

Årets første kamp i 2011, var mod NAIT Ooks eller The Northern Alberta Institute of Technology. Vi vinder kampen 2 – 1 og er nok det bedste hold vi har spillet imod i denne sæson. 4 angribskæder og 3 backpar, der bare moser på i alle 60 min. 30 – 40 sec. skift og så ud og skifte og der var ikke noget med, at bare en blev inde og lige tog 20 sec. ekstra end de andre.  Alle 5 på is, fløj bare rundt og der var ikke en som lige kørte på 80 % i et enkelt skift eller noget. Selv efter opvarmning og der skulle samles pucke kom de og hjalp Mini. De var sartan edme disciplineret og jeg tror, vi alle lige lærte noget der, jeg er i hvert fald endnu ikke kommet mig over dem.

Periode resultaterne ender 1 – 0, 0 – 0 og 1 – 1 og det er Persson som krydder en flot indsats med begge kasser. Alle kæmpede det bedste de havde lært og som kampen skred frem, blev vi mere og mere presset. Kamilla hev storspillet frem og fløj også rundt nede i kassen og uden hende, havde vi ikke vundet. Dejligt lige inden vi skal møde Herlev, at vi får sådan en kamp i benene.

Fedt var det også, at møde dem, da de har kontakter til damehold i Tyskland, Østrig, Schweiz, USA og selvfølgelig Canada. Efter kampen sagde de, at de var klar igen til næste år og komme og møde os, da de også syntes det var en fed kamp. Sidst men ikke mindst, tøser, vi skal have sparet op og indsamlet penge, så vi kan tage en tur derover på en 10 til 14 dages tur og opleve noget, samt spille nogle gode kampe. ( Forældre må også gerne komme med på turen, hvis vi får stablet den på benene J )

Carsten

 


Lidt hyggesnak blev der også tid til.Kamilla havde fundet storspillet frem.Rimelig mange spillere kigger efter pucken :-)Her er vi tæt på.Slut.

Holdet fra Canada vandt 6-3 over Hamburg, 7-0 over Malmö og 5-0 over Växjö på deres tur i europa.

Så får vi besøg fra Canada. NAIT skal spille kampe i Tyskland og Sverige - i den forbindelse har de kontaktet os for at høre om vi ville spille en kamp imod dem, og selvfølgelig sagde vi ja.
Kampen vil blive spillet den 2 januar 2011 kl. 19.15 i hal 2

Se mere om vores gæster på hjemmesiden: KLIK HER 

Turneringen hvor holdet spiller: KLIK HER

Holdet: KLIK HER

 

The Northern Alberta Institute of Technology, NAIT fra Edmonton: