23.28 4 - 0 Maja Jocobsson (Sara Edmonds)

Så er vi ved at læsse udstyr af i Malmö

Hallen vi skulle spille i.

Lørdag morgen kl. 07.00 mødtes vi på parkeringspladsen ved Isstadion. Vi pakkede hurtigt traileren og de 4 biler. Vi kom hurtigt til Malmö, men nogle af os havde lidt svært ved at finde Rosengårds Ishal. Nogle måtte spørge de lokale om vej og blev venligt fulgt helt hen til hallen. Vi var rigtigt kommet til udlandet nu.
Vi fik vores omklædningsrum og skulle spille vores første kamp mod Växjö.
Sikken en kamp. Vi var som sædvanligt ikke klar så tidligt på dagen. Vi kom bagud efter 10 sekunder og som kampen skred frem var det bare om at overleve. Vi tabte med hele 6-1 og det var jo ikke den bedste start at få. Så fik vi frokost (spagetti med kødsovs). Næste kamp skulle spilles imod vores venner fra Herlev.

Vi er klar til første kamp.

Vi venter på næste kamp.

Vimpel fra Växjö.

Herlev

0

0

(0-0) (0-0) (0-0)                  2 x  20 min. + 1 x 5 min.

Udvisninger: 4 x 2 min. Udvisninger: 3 x 2 min.

Vejret var dejligt.

Så er der skrevet på Carstens tavle....igen :-)

En god og spændende kamp. Vi var pænt med i 1 periode og med lidt held kunne vi være kommet foran. Vi startede også godt i 2 periode. De sidste 10 minutter kom vi under pres. Men som så ofte før fik vi vist, at vores forsvar er rigtigt stærkt når vi møder Herlev. Kampen blev forlænget med 5 minutter og da Herlev fik en udvisning havde vi et par pæne chancer, men pucken ville desværre ikke i mål. Ingen mål i omkampen og så skulle vi skyde straffeslag......troede vi. Reglerne sagde åbenbart, at når der ikke blev scoret i omkampen, så skulle kampen ikke afgøres. (Altså blev der kun uddelt 2 point i denne kamp og 3 point i alle de andre).

Herlev forsøger sig - igen uden held.

Vores trailer var lidt mindre end den der stod ved hallen i Malmö.

3 piger med fut i.

Malmö

2 3

(1-1) (1-2)              2 x  20 min

Udvisninger: 4 x 2  min. Udvisninger:  5 x 2 min.

02.58 1 - 0 Jessica Nilsson (Veronica Nilsson)
08.16 2 min. Malmö
08.40 1 - 1 Louise Døj (Julie Gregersen, Silke Lave Glud)
10.29 2 min. Malmö
13.11 2 min. Louise Hansen
20.43 2 min. Katarina Lund Nielsen
23.15 2 min. Louise Bjerregaard
23.42 2 - 1 Rebecca Persson (Jessica Nilsson)
30.36 2 - 2 Louise Bjerregaard (Katarina Lund Nielsen)
32.50 2 - 3 Silke Lave Glud (Louise Døj)
34.04 2 min. Christina Døj
34.54 2 min. Malmö
37.47 2 min. Malmö
38.12 2 min. Katarina Lund Nielsen

Så varmes der op.

Så er modstanderen Malmö.

3 kamp var imod værterne fra Malmö. Vi kom bagud både 1-0 og 2-0 men begge gange kom vi igen og fik udlignet. Midt i 2 periode lykkedes det os at komme foran med 3-2, og denne føring holdt kampen ud. Vi endte på 3 pladsen i puljen og skulle møde Herlev i mellemspilskampen næste dag.
Vi fik så aftensmad (kartofler med frikadeller) Så begav vi os ind til Malmös midte for at finde vores hotel. Lidt problemer med det gamle kort i navigatoren. Efter at have set en lokal kirke i en lukket gade, fandt vi da hotellet til sidst. Vi blev indlogeret og gik en aftenstur gennem Malmös midte. Efter at vi havde købt godt ind tog vi tilbage til hotellet og fik set Kessler bokse.
Rigtig god morgenmad kl. 07.00 og af sted til Rosengård ishal. Stort chok da vi nåede frem til hallen. Absolut en total tom parkeringsplads. Lidt af et problem når vi havde forladt vores trailer på parkeringspladsen dagen i forvejen. Mange gode forslag om hvordan vi fik vores udstyr med hjem. Problemet blev løst: Halpersonalet havde været så venlige at flytte vores trailer i sikkerhed bag et hegn bag hallen. Vi fik at vide, at når man stillede noget på parkeringspladsen om natten, så blev det tit brændt af. Dejligt at vores trailer blev reddet.

Vimpel fra Malmö.

Nogle var ret trætte :-)

Hvis man fik det for varmt, så blev det klaret hurtigt.

Morgenmaden var god.

Hotellet var også godt.

Mellemspilskamp:

Herlev

3 1

(1-0) (2-1)                     2 x  20 min

Udvisninger:   2 x 2 min. Udvisninger:  1 x 2 min.

Så ryger der en modstander :-)

Kampen imod Herlev blev igen en tæt kamp. Herlev kommer desværre foran på et dumt mål, hvor vores målmand troede hun lå på pucken. Øv. Vi kæmper videre og får så udlignet. Desværre går der kun 2 minutter, så er vi bagud igen. Vi har flere chancer for at score, men det bliver Herlev, der slår sejren fast med et mål til 3-1 i kampens næstsidste minut.
Frokosttid (Spagetti med noget skinkesovs).  Vi skulle nu møde Malmö i kampen om 3 pladsen.

På tur ned ad gågaden.

Vores piger venter på grønt.

Kan du se aben :-) ?

Broncekamp:

Malmö

2 3

Udvisninger: 3 x 2  min. Udvisninger:  1 x 2 min.

08.25 0 - 1 Silke Lave Glud
11.06 2 min. Malmö
18.04 1 - 1 Charlotte Winhegen (Rebecca Persson)

Så holdes der taktikmøde.

Vores sidste kamp og for første gang i turneringen er det os der starter kampen med at komme foran. 10 minutter efter får Malmö desværre udlignet. Dette gentager sig i 2 periode. Kort før tid får vi scoret til slutresultatet 3-2 og vi slutter på en 3 plads i turneringen. Kampen slutter med lidt slagsmål, men dommerne skrider hurtigt ind.
Vi får pakket vores ting og inden pokaloverrækkelsen er der lige tid til lidt aftensmad (Ris med kylling).
Slut på en rigtig god weekend med nogle rigtige gode kampe. Carsten havde valgt, at give alle spilletid og vi gik ikke "på 2 kæder" på noget tidspunkt i turneringen. Virkelig en klog beslutning, da det er i sådanne træningsturneringer, vi skal have udviklet alle vores spillere....og egentligt er det vel også lige meget om man bliver nr.  2 eller 4 i en træningsturnering i Rosengårds ishal i Malmö. I denne turnering fik vi i hvert fald vist, at vi har bredden og det er vist svært ikke at være optimist før denne sæsons turnering.......... Åhhh hvor jeg glæder mig til vi skal i gang med turneringen :-)