Herlev

3

1

Tilskuere: 415                                                                                                (1-0) (0-0) (2-1)              3 x 20 min.

43.44 2 min. Christina Døj
44.25 2 - 0 Christina Andersen (Susanne Hougaard, Marie Henriksen)

Hvidovre: 4 x 2 min.

Så skulle den 2 DM finale spilles i Herlev. Efter vi vandt den første finale med hele 7-0, så var det nogle optimistiske piger, vi kunne sende på banen til dagens kamp. Det var dagen, hvor vi kunne vinde vores første DM. Desværre virkede det som om, vores piger var nervøse og første periode skal vi nok ikke skrive så meget om. Vi er bagud med 1-0 efter 1 periode på et mål, der blev "listet" ind bag Kamilla. I 2. periode løber Herlev ind en en masse udvisninger, men desværre formår vi ikke, at få pucken i nettet. 2. periode forbliver målløs og alt kan stadig ske. I starten af 3.periode udnytter Herlev et powerplay og bringer sig foran med 2-0. Vores piger skal roses for at kæmpe videre og midt i perioden kommer reduceringen til 2-1. Nu følger 10 spændende minutter med en del nærgående forsøg. 2 minutter før tid bliver kampen afgjort med målet til 3-1. I de sidste minutter forsøger vi at tage Kamille ud af målet, men lige lidt hjælper det. I årets første DM-finale havde vi stort held i vores afslutninger, men det kan man ikke sige, vi havde i dag. Vi må håbe heldet kommer tilbage på onsdag, når vi skal spille den afgørende finale. I dag kan man se, at det er Herlev der har "overtaget" og er de mest rutineret.....mon ikke vi er så heldige, at favoritværdigheden til DM-titlen igen ligger hos Herlev - så kan vores piger igen spille uden nerver.
Man kan næsten ikke forlange mere: Den 3 afgørende DMfinale kamp - På hjemmebane - I en fyldt hal - Onsdag aften lige når vi har startet påskeferien.....sikken en fest det kan blive :-)