23.43 3 - 0 Katarina Lund Nielsen (Silke Lave Glud)
24.49 4 - 0 Silke Lave Glud (Julie Gregersen)
28.48 5 - 0 Line Ernst (Josefine Persson)
29.59 6 - 0 Silke Lave Glud (Michella Beyer, Nynne Lave Glud)
31.46 7 - 0 Julie Gregersen (Katarina Lund Nielsen, Silke Lave Glud)
40.50 8 - 0 Katarina Lund Nielsen (Josefine Persson)
41.30 9 - 0 Josefine Persson (Louise Hansen, Line Ernst)

Hvidovre: 3 x 2 min.
KSF2/Gladsaxe: 2 x 2 min.

Sidste kamp i årets kvinde række. Vi stillede med næsten alle dem, der skal spille DM i Odense denne weekenden. Trænerne havde delt spillerne op i 2 hold (4 kæder) og de første 2 kæder skulle spille de første 1½ periode. Sikken en start kun 41 sekunder var der spillet og vi var foran. Nu forventede man, at spillerne ville lave en "målfest" men desværre gik vi lidt i stå. Først midt i 2 periode kom vi foran med 2-0. Da vi scorede var halvdelen af kampen gået og de sidste 2 kæder kom i kamp. Disse kæder var lidt længere tid om at score deres første mål (de måtte bruge 1 minut og 11 sekunder) men da de først kom i gang var de næste ikke til at stoppe. 4 mål på 6 minutter og det stod 6-0 før sidste periode. I sidste periode bliver føringen udbygget til 9-0 og endnu engang kunne vi konstatere, at der ikke blev scoret imod os. I de 24 turneringskampe vi har spillet i år er der ikke scoret imod os i de 16....det må man sige er meget godt gået - bare fortsæt sådan så kan det ikke gå helt galt i weekenden :-)