(0-0) (1-1) (1-0)              3 x 15 min.

19.34 0 - 1 Josefine Anderberg (Louise Bjerregaard)
33.44 2 min. Herlev
39.47 2 - 1 Herlev

Herlev: 1 x 2 min.
Hvidovre: 1 x 2 min.

Første gang vi skulle møde U15.2 fra Herlev denne sæson. Det blev en tæt kamp hvor vi kæmpede flot. Herlev var lidt overlegne gennem det meste af kampen og det er helt retfærdigt, de fik sejren på 2-1. Første periode endte med 0-0. I starte af 2 periode kommer vi foran på et rigtig flot gennemspillet angreb. I slutningen af perioden kommer vi under pres og desværre udligner Herlev i periodens sidste minut. Ærgerligt vi ikke lige kunne holde føringen til pausen. I 3 periode bringer Herlev sig foran på et kanonskud, der sat helt oppe i det ene målhjørne. Selv om vi taber, så er disse U15.2 kampe virkelig noget vi kan brugt til noget. Nu må vi håbe, at der kan findes istid til returkampen mod Herlev i løbet af de sidste 3 uger af sæsonen.