30.20 2 - 3 Louise Bjerregaard (Katarina Lund Nielsen)

Rødovre: 4 x 2 min.
Hvidovre: 6 x 2 min.

Så starter vi.

Rolig nu - den klarer Amalie.

Så var der kamp om 3 pladsen. Før kampen lå Rødovre lige foran os i rækken. Vi vidste at en sejr var nødvendig for at rykke forbi Rødovre. Vi får en dårlig start og er bagud med 2-0 allerede efter 7 minutter. Flere mål bliver der ikke scoret i den periode og Carsten fik mulighed for at give pigerne et par tips. Der går kun 2 minutter før vi reducere og så følger der en række udvisninger til Hvidovre. Vi udligner til 2-2 da der mangler knap 2 minutter af perioden.
Da der er spillet 20 sekunder af 3 periode kommer vi foran for første gang i kampen. Lidt efter får vi straffeslag, men desværre ser man ofte, at det er svært at score på den slags forsøg. Vi kæmper videre og i slutningen af kampen får vi igen en række udvisninger (3 stk.). 2 gange i kampen spiller vi i undertal (3 mod 5) men Rødovre formår heldigvis ikke at score i disse situationer. Nu ser det ud til at vi får en drabelig kamp om at holde 3 pladsen. Desværre ser det umiddelbart ud til at Rødovre har det letteste program tilbage, men vi kan jo håbe på at KSF og Herlev kan hjælpe os med at tage point mod Rødovre (Herlev er altid gode og vi har selv set, at KSF er i storform for tiden og har spillet flotte kampe mod Rødovre og mod os inden for den sidste uge).

Mia syntes hun ville holde Julie med selskab :-)