Weekendtur hvor vil skulle spiller kampe mod Växjö (13/2-2010) og HV 71 (14/2-2010):

I år har vi være med til at lave en turnering hvor der deltager 3 hold fra Sverige og 3 hold fra Danmark. Denne weekend havde vi fået arrangeret det sådan, at vi skulle spille 2 kampe på udebane mod 2 af de svenske hold. Årsagen til vi tog 2 kampe på turen var den lange afstand til modstanderne. Vi skulle starte mod Växjö (afstand fra Hvidovre til Växjö er 304 km). Efter kampen spiste vi aftensmad på Scandic i Växjö og det var også her vi overnattede. Efter morgenmaden gik turen til HV 71 (afstand fra Växjo til HV 71 er 135 km). Så spillede vi mod HV 71 og så gik turen hjemad (afstand fra HV 71 til Hvidovre er 352 km). Vi fik kørt nogle km denne weekend. Lørdagens tur foregik i snevejr, hvorimod søndagens tur var uden de store problemer (nogle af os kan vist være glade for, at man har opfundet navigatoren :-)

Udendørsbaneen i Växjö

Växjö (Sverige)

4

4

Skudstatistik: 31 - 16  (13-3) (9-6) (9-7)                                                              (2-1) (1-2) (1-1)              3 x 20 min.

05.30 1 - 0 Zsofia Jokai (Sara Edmonds, Cloë Keijzer)
07.31  2 min. Växjö
09.36 1 - 1 Lindi Clementsen (Zette Haagensen)
11.09 2 - 1 Cloë Keijzer (Sara Edmonds)
16.07 2 min. Växjö
21.53 3 - 1 Isa Lindqvist (Julia Lennartsson)
30.26 2 min. Joy Kuch
30.47 3 - 2 Josefine Persson (Line Ernst)
31.30 2 min. Växjö
31.49 2 min. Malene Frandsen
33.14 3 - 3 Josefine Persson
37.32 2 min. 6 på is (siddes af Lindi Clementsen)
43.50 2 min. Line Ernst
43.50 2 min. Växjö
51.02 4 - 3 Isa Lindqvist (Julia Lennartsson)
53.50 2 min. Växjö
57.21 4 - 4 Josefine Persson (Katarina Lund Nielsen)
58.07 2 min. Växjö
59.00 2 min. Lindi Clementsen

Växjö: 6 x 2 min.
Hvidovre: 5 x 2 min.

Växjö Ishal

Så er vi klar til at gå på banen.

En fjernstyret bus ankommer med kamppucken.

Växjö er nok rækkens bedste hold - I hvert fald havde de vundet alle deres kampe indtil i dag :-)
Vi spiller kampen i Växjö flotte Ishall (Plads til 4.000 tilskuere) - man kan godt se på hallen, at Sverige er et ishockey land.
Vi kommer bagud efter 5 minutter. Vi får udlignet, men er bagud igen efter kun 1 minut. I starten af anden periode kommer vi yderligere bagud og det begynder at se lidt svært ud. Så får vi en "hjælpende" hånd fra dommerne, der begynder at vise vores spillere ud. Vi får 2 udvisninger i denne periode og begge gange lykkedes det os at vise hvor farlige vi er når vi har modgang. To mål i undertal og så er stillingen 3-3 før den sidste periode. Sidste periode ender 1-1, så vi kan konstatere, at vi er det hold, der tager det første point fra Växjö i turneringen - super godt gået piger :-)

Tæt på.

Vi venter på morgenmad.

Växjö var også tæt på.

Morgenhygge.

Lindi og Nynne spiser morgenmad sammen med alle deres venner :-)

Scandic i Växjö hvor vi overnattede.

Så pakker vi traileren for at køre videre til kampen mod HV71.

"Klippet fra Växjö´s hjemmeside:

Seriematch2010-02-13

Växjö Lakers Hockey - Hvidovre  4-4

En match som i första perioden ägdes av VLH. Det mesta som vi tränat på satt där det skulle. Framförallt så åkte vi skridskor.
I andra blev det i stort sett tvärtom. Danskorna hade verkligen höjt tempot, speciellt Josefine Persson, som
var delaktig i det mesta som de gjorde.
Tredje perioden blev mest ett ställningskrig. Inget skönspel, men dock en massa kämpainsatser.
Isaho blev tvåmålsskytt, Cloë gjorde ett och Zsofia ett.
Lollo var som vanligt bra och kunde knappast lastas för
Hvidovres mål. Speciellt inte deras första som styrdes på
ett klubbskaft och sen studsade snett på isen.

4

Skudstatistik: 19 - 41                      Tilskuere: 66                                                      (0-2) (0-2) (1-0)              3 x 20 min.

00.53 2 min. Josefine Persson
02.57 0 - 1 Julie Gregersen
06.25 0 - 2 Line Ernst (Silke Lave Glud)
33.46 2 min. HV 71
39.30 0 - 4 Mie Jensen (Louise Hansen, Zette Haagensen)
41.47 1 - 4 Elin Karlsson (Sofie Svensson)

HV 71: 4 x 2 min.

Her skulle vi spille imod HV 71.

Pigerne er rundt for at se på den imponerende ishal.

Så kom turen til HV 71. Allerede på lang afstand kunne vi se den imponerende ishal som HV 71 spiller deres hjemmekamp i. (Plads til 8.000 tilskuere....og det var så heldigt, at vi ikke skulle spille vore kamp i træningshallen, men derimod i den rigtige hal). Før kampen var vi rundt og se på de flotte forehold som klubben har.
Nå, hallen virkede ikke skræmmende på vores piger - tværtimod så gik de til sagen da kampen kom i gang. Vi kom foran i det andet og sjette minut - HV 71 havde kun meget få afslutninger i første periode. Da vi kommer foran med 3-0 i starten af anden periode, så var det "bare" at sætte "autopiloten" til og få sejren i hus. God kamp af alle - virkelig en fornøjelse at se vores spillere, når de spiller sådan nogle kampe.

Et par butikker var der også.

Slut på alle tiders weekend hvor alle spillerne endnu engang fik lært en utrolig masse og jeg er helt sikker på, at vi efterhånden er 100 % klar til kampen om DM skal til at begynde.