04.30 1 - 0 Josephine Svendsen (Christina Døj)
09.39 3 - 0 Julie Gregersen (Katarina Lund Nielsen)
25.00 4 - 0 Josephine Svendsen (Christina Døj, Zette Haagensen)
30.49 2 min. 6 på is (Siddes af Josefine Persson)
42.04 2 min. Christina Døj

Hvidovre: 4 x 2 min.
Rødovre: 2 x 2 min.

Det sidste stykke tid har det knebet for vores modstandere at score mod os.  De 3 sidste kampe siger sejre på 5-0 og 4-0 over Rødovre samt 3-0 over Herlev :-)

Josephine har sendt pucken sikkert i nettet til 4 - 0.

Dagens kamp var vigtig i kampen om at vinde SM - Vi manglede kun 3 point i at være sikre på 1 pladsen og med en sejr, kunne vi komme meget tæt på at nå et af sæsonens mål. Vi starter som lyn og torden. Vores piger virkede meget tændte og allerede efter 9 minutter er vi foran med 3-0. Herefter er det lige som om  "gassen går af ballonen" og vi scorer kun 1 gang yderligere i resten af kampen. Ærgerligt at vi ikke formår, at have fokus på kampen og spille for fuld tryk gennem hele kampen. Kampen i dag viste tydeligt, at Rødovre er meget afhængige af Karvinen og jeg er helt sikker på, at vi skal være helt anderledes klar i alle 3 perioder, hvis vi skal spille mod Rødovre til DM.
Nu mangler vi kun 1 point i at vinde SM og mon ikke det kommer til at gå i opfyldelse, når vi møder Herlev den 19 februar. (Vi kan endda tillade os at tabe med 0-1 til Herlev og så er vi alligevel vinder - i øjeblikket er målscoren 7-5 til os i de indbyrdes kampe) Vi har haft et "godt tag" på Herlev denne sæson. Sejre på 4-3 og 3-0 samt et knebent nederlag på 0-2 (heraf blev det sidste mål scoret, da vi havde taget mål"manden" ud af målet). Og så skal vi heller ikke glemme, at vi for 3 kamp i træk, går fra banen uden at der er scoret imod os. Godt gået piger :-)

I starten af 3 periode bragte vi os selv lidt i vanskeligheder: Udvisninger da vi havde for mange spillere på is - 2 gange inden for 1 minut.

Heldigvis var det kun i denne situation Rødovre vandt 2 - 1 :-)