59.07 5 - 1 Mie Jensen (Malene Frandsen)

Hvidovre har straffeslag.

Dommerne havde en travl aften.

Der lægges planer.

Vores første møde med HV71 Queens.
Det bliver en hård fight mellem 2 gode hold, der virkelig formåede at kæmpe hårdt for sagen i alle 60 minutter. Man kunne godt se, en del af vores spillere manglede noget fysik i forhold til de stærke svenske piger - de svenske piger var virkelig stærke, selv om mange af dem var ret unge. Vi fordeler vores mål gennem hele kampen. Dejligt at se vi stadig kan spille 3 x 20 minutter for fuld damp. Kampen blev præget af en del udvisninger (det gik helt galt for HV71 i 3 periode hvor de får hele 24 minutter i straffeboksen) - så kan det være svært at vinde en ishockeykamp. Når man ser på hele kampen, så syntes jeg, det var retfærdigt med en sejr til os. Det er lidt ærgerligt, at svenskerne bor så langt væk fra os....ellers kunne vi havde fået nogle gode træningskampe.