38.36 3 - 1 Marie Henriksen (Susanne Hougaard)

Hvidovre: Ingen

Hele holdet ydede en super indsats.

Hvidovres piger er klar til at møde de danske mestre.

Vi kunne være kommet foran med 0-1 men desværre.......

Så var vi klar til møde med Herlevs damer. Første opgør mellem de 2 hold endte med 10 - 0 til Herlev og næste opgør vandt de også, men kun med 5-1. Derfor var vi rimelige sikre på at Herlev var advaret og ville tage kampen alvorlig. Heldigvis overgik vores hold tidligere præstationer og spillede en super flot kamp. Vi havde 3 "fri-løbere" der desværre ikke blev udnyttet. Herlev kom foran på et lidt heldigt mål i 1. periode, men vi havde også vores chancer. I 2. periode fik Herlev mere spil og kom også foran med 2-0, men vi var stadig farlige. I starten af 3 periode fik Herlev en udvisning og Julie kunne skyde pucken i nettet til 2-1, så nu var der igen spænding om kampens udfald. Carsten gik på 2 kæder og efter et par sekunder gik det galt - Herlev kom foran med 3-1. (Vi har set det før (på begge vores hold) Det virker som om vores hold ikke rigtig er klar til at lave om på kæderne,  når først kampene er i gang). Da vi kom bagud gik vi igen på 3 kæder og hvad skete der? Et rigtigt fightermål af Silke bragte os ind i kampen igen. Stillingen var nu 3-2, men der var desværre kun knap 2 minutter tilbage, så vi nåede ikke rigtig at blive farlige. Men hold da helt op hvor var det en fornøjelse at se vores unge spillere udfordre overmagten. Jeg glæder mig allerede til vi skal møde Herlev igen :-)

Julie har sendt pucken i nettet (reducering til 2-1).