24.05 1 - 2 Mie Jensen (Josefine Persson)
24.29 2 - 2 Josefine Persson (Mie Jensen, Josephine Svendsen)
31.16 3 - 2 Josefine Persson (Mie Jensen, Josephine Svendsen)
44.11 4 - 3 Line Ernst (Katrine Ellegaard, Josefine Persson)
45.00 2 min. Christina Døj

Hvidovre: 4 x 2 min.
Rødovre: 5 x 2 min.

Man skal være hurtig hvis man skal følge med Karvinen.

Selv om Rødovre havde hele deres hold i målfeltet så fik vi sejrsmålet i sidste minut.

En kamp vi med spænding havde set frem til. Rødovre med Karvinen og for første gang med et par Gentoftepiger. Dejligt at Rødovre er ved at kunne stille med et hold, så vi kan få nogle spændende kampe.
Det virker som om vi er nervøse fra starten af. Vi kommer bagud efter 3 minutter og midt i kampen står det pludselig 0-2. Vi har meget spil, men Rødovre er meget farlige på deres kontraangreb. Lige efter Rødovre havde bragt sig foran med 2 mål får vi pludselig held med vores afslutninger. 17 sekunder efter Rødovres scoring kommer vi på 1-2 og 24 sekunder efter står det 2-2 (dejligt at det kan gå så hurtigt i ishockey). I starten af 3.periode kommer vi foran, men kun i 1½ minut, så scorer Karvinen igen. Vores piger kæmper videre og kun 49 sekunder før tid scorer vi sejrsmålet. Dejligt at se pigerne kæmper gennem hele kampen og bliver ved med at "tro på sagen". Det virker som om, vi har de små marginaler på vores "side" denne sæson og hvis dette fortsætter, så kan det jo ikke gå helt galt. Jeg syntes dog, det er lidt skræmmende, at se hvordan vores hold kan "gå i stå" når der pludselig stå en klasseangriber over for os. Hvis vi på et tidspunkt skal ud og spiller Europacup, så bliver vi nødt til at kunne stoppe sådanne spillere.

Rødovre tog målmanden ud og fik presset os i kampens sidste sekunder.