56.20 3 - 5 Katrine Ellegaard (Katarina Lund Nielsen, Joy Kuch)

Växjö:  10 x 2min.

Christina og Sara hilser på hinanden.

Præcis kl. 18.45 var vi klar til kamp.

Växjö bringer sig foran allerede i det fjerde minut.

Så havde vi besøg af Växjös damer. For et par måneder siden mødte vi Växjö i cuppen i Malmö hvor vi kom bagud allerede efter 10 sekunders spil (og tabte kampen med 1-6). Vi var derfor klar over, at vi skulle være vågne fra start. Växjö startede med at presse os godt tilbage på banen og vi kom også bagud med 0-2 i de første 5 minutter. Desværre får Växjö et powerplaymål umiddelbart lige da første periode skulle til at slutte og vi er bagud med 0-3 efter 1. periode.
I anden periode går det rigtigt godt for os - vi har meget spil og vinder perioden med 1-0, helt klart vores bedste periode. Stillingen var nu 1-3 før sidste periode.
Nu stod man og håbede på at en hurtig scoring i 3. periode ville vende kampen til vores fordel. Desværre lykkedes det ikke for os og til trods for at Växjö får hele 7 udvisninger i denne periode, så taber vi perioden med 2-3.
En rigtig god kamp, som begge hold fik meget ud af. Samlet nederlag på 3-6 kan der vel ikke indvendes noget imod når nu det svenske hold viste, at de var mere "skarpe" foran mål. (Vi vinder skudstatistikken med 31-26, men det kan man ikke rigtig bruge til ret meget når man taber kampen).

Vi havde store problemer med at få pucken forbi Växjös godt kæmpende forsvar.