34.34 1 - 1 Josefine Persson (Mie Jensen)
37.38 2 - 1 Marie Henriksen (Katrine Schlichting)
42.05 3 - 2 Katarina Byth (Gosia Leszkowicz, Iben Johnsen)
44.43 3 - 4 Josefine Persson (Mie Jensen)

Hvidovre: Ingen

I 1 periode var vi tæt på at komme foran.

Så kom Herlev foran.

Hasse står og kikker på damer.

Årets første møde i turneringen mellem de 2 hold der nok kommer til at kæmpe om SM og DM titlerne dette år.
Det blev et brag af en kamp. Herlev startede, som de plejer, med at presse os helt i bund. Heldigvis har vi Kamilla som en sikker sidste "mand" og hun havde mange store redninger gennem hele kampen. 1 periode ender målløs. I 2 periode kommer Herlev foran med 1-0 og da vi skal til at starte på 3 periode står det 1-0 til Herlev. Kort inde i 3 periode får vi endelig udlignet, men glæden varede kun lige i 3 minutter, så kom vi bagud igen. Vi svarede igen allerede i næste minut. 3 minutter før tid kommer Herlev foran med 3-2 og man frygtede nu at de ville "køre kampen hjem" på deres rutine. Til al held for Hvidovrepigerne, får de udlignet, da der kun mangler 1½ minut. Nu troede man, begge hold ville spiller sikkert og satse på at få 1 point ud af kampen, men mærkelig nok, så virkede det som om, Herlev satsede og vil have sejren. I hvert fald manglede der folk i deres forsvar, da vi pludselig kommer alene igennem og score sejrsmålet kun 17 sekunder før tid. Helt vildt at det kunne ske mod de rutinerede Herlevpiger.  Det tog altså 9½ år og præcis 400 kampe, at skabe et hold der kunne få en sejr i Herlev :-)  Jeg tror det bliver nogle spændende kampe mellem de 2 hold i år.....man kan næsten ikke vente til 5 januar.