Malmö (Sverige)

Hvidovre

4

8

Skudstatistik 30 - 40   (11-13) (6-16) (13-11)                               (2-3) (1-3) (1-2)              3 x 20 min.

03.59 0 - 1 Louise Hansen (Zette Haagensen)
04.10 0 - 2 Josefine Persson (Louise Hansen)
05.19 1 - 2 Emilie Hanól (Frida Fransson)
06.56 2 - 2 Emilie Hanól (Anna Johansson)
07.25 2 - 3 Mie Jensen (Silke Lave Glud, Lindi Clementsen)
08.48 2 min. Malmö
22.32 2 min. Lindi Clementsen
22.57 3 - 3 Jessica Nilsson
26.16 2 min. Malmö
26.43 2 min. Malmö
27.44 3 - 4 Katrine Ellegaard (Joy Kuch)
30.26 2 min. Malmö
32.02 3 - 5 Josephine Svendsen (Christina Døj)
37.06 2 min. Malmö
37.35 2 min. Josefine Persson
38.11 2 min. Malmö
38.18 3 - 6 Joy Kuch (Malene Frandsen,Line Ernst)
43.03 2 min. Malene Frandsen
46.53 2 min. Joy Kuch
46.59 4 - 6 Jessica Nilsson (Anna Johansson)
51.18 4 - 7 Mie Jensen (Christina Døj)
52.43 4 - 8 Line Ernst (Katarina Lund Nielsen, Malene Frandsen)

Der blev fightet.

Så skulle vi spille vores første kamp i SVE/DAN rækken (En række hvor 3 svenske hold og 3 danske hold deltager). Vi skulle starte i Malmö hvor vi skulle spille i Malmö Ishall. (En hal med plads til 5.800 tilskuere) - den største hal vores hold nogensinde har spillet i.
Vi kommer let foran med 2-0, men Malmö får lige så let udlignet. I slutningen af 1 periode kommer vi igen foran, men Malmö udligner igen kort efter. Først da Malmö får en masse udvisninger tipper kampen over til vores side. I 2 periode sidder der en Malmö spiller i straffeboksen 12 ud af 20 minutter og så kan vi let score 3 mål. Herefter bliver der aldrig tvivl om resultatet og vi har nu vundet vores første kamp i denne turnering.

Der var vi tæt på.

Klar til 2 periode.

Malmö i undertal....igen.

Malmö tabte kampen i straffeboksen.

Vores fans fyldte ikke meget i den store hal.

Malmö skrev følgende om kampen på deres hjemmeside:

Matchreferat - 2009-11-21

Hemmalag: IF Malmö Redhawks (A-lag Damer)
Bortalag: Hvidovre IK

Första halvan av matchen jobbar vi på som ett lag både i försvar - och anfallszon.
Vi skapade hela tiden lägen men vi saknade det lilla extra för att få in fler puckar i mål.
Ju längre in i matchen vi kom desto grinigare blev vi vilket ledde till att vi drog på oss några onödiga utvisningar och då fick vi lägga energi på att försvara oss istället för att anfalla...