39.01  3 - 1 Josephine Svendsen (Christina Døj)
44.14  4 - 1 Katarina Lund Nielsen (Line Ernst)

Hvidovre 1: 5 x 2 min.
Hvidovre 2: 1 x 2 min.

Kamp om at få fat i pucken.

Stor fight foran Amalies mål.

Sikken et drama. Vores "små" piger kom foran i det femte minut. Efter 11 minutter udlignes der og i periodens sidste minut bringer de "store" piger sig planmæssigt foran med 2-1. I anden periode bliver der ikke scoret. Tredje periode starter med at Dame 2 får et straffeslag. Desværre for holdet, så rammer Silke stolpen og pucken ryger ikke helt over målstregen......ikke mange mm for at udligningen var en kendsgerning. Hvis der var blevet udlignet her, så er jeg helt sikker på at Dame 1 ikke havde fået begge point. Først 5 minutter før tid kommer Dame 1 afgørende foran og i kampens sidste minut scores der til 4-1. En alt for stor sejr for Dame 2 havde fortjent bedre. Storspil af Amalie og alle spillere på holdet der kæmpede for hinanden....virkelig holdets største HOLDPRÆSTATION nogensinde. En fornøjelse at se hvordan spillerne "bare" uden spørgsmål gå ud på banen og gør hvad der bliver sagt. Holdet bakker hinanden op og ingen sure "opstød" hvis den kikser lidt for en af holdkammeraterne. Fredag og lørdag møder de 2 hold hinanden igen... spændende om de næste kampe bliver ligeså "uhyggelige".