51.05 4 - 3 Joy Kuch (Katrine Ellegaard)
51.46 4 - 4 Jessica Nilsson (Christina Døj :-)
55.25 6 - 4 Katarina Lund Nielsen (Christina Døj)
56.19 7 - 4 Josefine Persson (Josephine Svendsen, Joy Kuch)
56.52 8 - 4 Silke Lave Glud (Zette Haagensen)

Hvidovre : 2 x 2 min.
Malmö: 4 x 2 min. + 1 x 10 min.

Som man kan se spillede vi med næsten 4 kæder i dag.

Vi var "flyvende".

Så havde vi besøg fra Malmö. Kampen var desværre lagt i træningshallen, så der var kold og lyden var ikke god. - Kampen derimod var (som altid mod Malmö) rigtig god og spændende. Vi kommer bagud, men heldigvis udligner vi umiddelbart efter, så stillingen er 1-1 efter første periode. I anden periode bliver der også scoret 2 mål, men her er det os der lave begge mål , så vi har en føring på 3-1 før sidste periode. I denne periode kommer Malmö hurtigt på 3-2 og udligningen kommer umiddelbart efter. Nu frygter man et "sammenbrud" men vores piger scorer til 4-3 midt i perioden. Denne føring holder kun i 41 sekunder, så er det lige igen og man tror nu at vi skal ud i nogle spændende minutter. Efter den anden udligning er det ligesom om, Malmö er "tilfredse" og vores piger har let ved at lave 4 mål på 5 minutter og vi vinder en stor sejr på 8-4. En god kamp i et godt tempo, som begge hold virkelig kan bruge til noget. Lad os bare få nogle flere kampe med pigerne fra Malmö.

Tak for en god kamp i et rigtigt godt tempo.