23.58 2 - 1 Gosia Leszkowicz  (Heidi Hansen)
37.30 3 - 2 Heidi Hansen (Gosia Leszkowicz)

Hvidovre 2: 2 x 2 min.
Herlev 2: 3 x 2 min. + 1 x 2 min.

Louise på vej til at lave supermålet til 1 - 0.

Jubel efter et af vores mål.

Første kamp mellem Dame 2 og Herlev 2. Vi stillede med vores sædvanlige pigehold og man kan god se at pigerne efterhånden kender hinanden rigtig godt. Hele holdet "står sammen" så der er en hel fornøjelse... virkelig et hold med fremtid i. Allerede efter 2 minutter kommer vi foran på et rigtig flot mål. Midt i perioden bliver vi ramt af en udvisning og man frygter for, at der bliver udlignet. Der går kun 13 sekunder og så er der scoret....heldigvis var det os der scorede trods vi var i undertal. Stillingen holder sig indtil midt i 2 periode hvor Herlev får reduceret til 2-1. Så er der pause og kun en periode igen. Midt i tredje periode kommer vi foran med 3-0 og man bliver lidt mere rolig....desværre holder denne stilling kun i 22 sekunder, så reducerer Herlev igen og stillingen er 3-2. 5 minutter for tid får vi lidt "luft" igen og kommer foran med 4-2. Til sidst satser Herlev og tager målmanden ud. 10 sekunder før tid scorer Herlev til slutresultatet 4-3. God tæt og spændende kamp som begge hold fik meget ud af.