29.58 1 - 3 Lise Gregersen (Maria Andersen)
30.26 2 - 3 Lise Gregersen (Maria Andersen)
30.52 2 - 4 Silke Lave Glud (Malene Sloth)
33.29 3 - 4 Camilla Riis (Lise Gregersen, Maria Andersen)

Hvidovre: 1 x 2 min.

Der var lokal tåge i Skøjtehallen.

Vores piger varmer op.

Så starter vi.

Årets første kamp imod KSF. Vores piger havde vist i fredags (Uafgjort mod Rødovre) at de var på rette vej efter den hårde start imod Herlev 1 og Hvidovre 1. Vores piger får en god start og kommer foran allerede efter 2 minutter. Vi kommer også foran med 2-0 før perioden er slut. I 2 periode kommer vi på 3-0 før KSF får scoret til 1 - 3 kun 2 sekunder før denne periode er slut. Nu frygtede man, at KSF ville kommer på 2-3 i starten af 3 periode. Lige netop dette sker. Der er kun spillet 26 sekunder og nu var man ved at blive nervøs.  Heldigvis går der kun yderligere 26 sekunder før vi får lidt luft igen med scoringen til 4-2. KSF svarer igen og reducerer til 3-4. Denne stilling holder sig de sidste 11 minutter og sejren er hjemme. God fight af pigerne. Det eneste der var lidt irriterende at se på, var de alt for lange skift. Det virker som om, spillerne tænker: Når alle de andre kører lange skift, så gider jeg heller ikke skifte. Hvis man kan være på banen over 2 minutter af gangen, så laver man for lidt når man er inde. Aftal lige til næste kamp, at alle skifter hurtigt......så får man stadig lige meget istid og man kan bedre "give sig" 100% når man er på banen.
Ellers god kamp og det er jo herligt at se vores hold ligge nr. 1 og 2 i rækken :-)

God start - foran allerede efter 2 minutter.