Ny dommer.

Herlevs målmand havde en travl aften.

Hvidovre: 3 x 2 min.
Herlev: Ingen

Efter fredagens (lidt dårlige) kamp imod Rungsted skulle vi møde Herlevs drenge i træningshallen i Hvidovre. Vi lægger godt ud og Mia laver 2 mål, så vi NÆSTEN kan gå til pause med en føring på 2-0....Desværre score Herlev netop som slutsignalet lyder. Vi nøjes med en føring på 2-1 ved pausen. I 2 periode er det lige som om at vi bliver lidt trætte og Herlev får udlignet. 2-2 bliver kampens resultat og vi spiller sæsonens første uafgjorte kamp. Lige som i fredags har vi en del chancer, men det kniber med at få pucken i mål. Næste kamp er lørdag morgen imod Hvidovres U13 hold og mon ikke vi kan få gang i målscoringen igen.....jeg tror godt, jeg kan love, at selv om det er "midt om natten", så skal pigerne nok være klar til kampen som ingen vil tabe :-)