Hvidovre

 Herlev

2

1

(1-0) (1-1) (0-0)              3 x 20 min.

16.10 1 - 0 Josephine Svendsen (Katrine Ellegaard)
18.33 2 min. Joy Kuch
22.08 2 min. Herlev
27.01 2 min. Herlev
32.42 2 min. Herlev
39.15 1 - 1 Iben Johnsen (Maria Olausson)
39.57 2 - 1 Mie Jensen
42.45 2 min. Mie Jensen
42.51 2 min. Herlev
51.00 2 min. Line Ernst
53.01 2 min. Malene Frandsen
54.07 2 min. Herlev
59.06 2 min. Herlev

                                                                                                       


Allerede efter 13 minutter var Josephine S. ved at komme fri til scoring (3 minutter efter lykkedes det at score :-)

  

 
Kamilla spillede en rigtig flot kamp i målet (godt hjulpet af hele holdet)
 

Udvisninger:

Hvidovre: 4 x 2 min.
Herlev: 6 x 2 min.

   

Et gammelt ordsprog siger "Tro flytter bjerge" og jeg syntes, det passer meget godt til vores kamp. Jeg mente, at Herlevs damer måske ville være lidt trætte efter deres 3 Europa-Cup kampe og en bustur hjem. At jo længere kampen ville gå og vi stadig hang med, så ville det være til vores fordel. Det passede ikke helt. Herlev satte tempoet mere og mere op, som kampen gik, og jeg skal da være ærlig at indrømme, at Hasse har gode spillere på alle pladser, men mine damer troede på det og så længe chancen var til stede, så kæmpede de en vis del ud af bukserne og det bar frugt i dag.
Vi bliver måske også for stillestående, da man gerne vil holde føringen, men faktisk er det, det værste man kan gøre. Det ser man selv ske med Eliteserie hold, f.eks. Totempo, som I deres første kamp mod Herning på hjemmebane, første 3 - 0, for derefter alligevel at tabe kampen, fordi man glemmer, at løbe på skøjter.
Jeg kan kun sige, at tro man på det, jamen så på et eller andet tidspunkt, så kommer heldet og det var så i dag d. 09.12.08. Possitivt var det også, at det så oven i købet lykkes, hvor Herlev var stærkere end i vores første møde spiller mæssigt. Herlev har stadig meget af spillet, men vi holder dem i dag på 32 skud - det sker også tit i Eliteserien, at et af holdene har det, dog skal vi blive bedre til at komme til vores afslutninger, som kun tæller 9.
Endnu engang tillykke Tøzer og lad os forsætte vores gode arbejde og give den gas til træning, så må vi om ca. 4 mdr. se, hvad det rækker til.
Mvh. 
Jeres træner
Så er der taktikmøde - flere af spillere har bedt mig sige til vores " "hooligans " at hvis de absolut skal råbe, så skal de stille sig bag modstandernes boks.
 


Jubel flere steder på banen efter at sejren er hjemme.