54.24 4 - 2 Silke Lave Glud (Mia Bau Hansen)
54.41 4 - 3 Louise Bjerregaárd (Sofie Rasmussen)

Mia og Silke var glade for, at de fik lov til at spille i samme kæde.

Udvisninger:

KSF: 3 x 2 min.
Hvidovre: Ingen

Forrygende flot kamp af pigerne. Vi havde en del afbud, så vi kunne kun stille med 2 kæde...men dem der mødte op gjorde det rigtig godt. Vi har mange chancer i 1 periode, men desværre har vi ikke lige det sidste held. KSF var meget heldige med resultatet 1-1 efter 1 periode.

I 2 periode må vi nok indrømme, at vi er temmelig presset. Vi kæmper godt - men enkelte bliver ALT ALT for længe på banen....hvis man kan blive på banen i 2 til 3 minutter, så laver man simpelthen for lidt. Vi går til den "store" pause bagud med 2-1.

Denne pause er god for vores piger. Vi får igen en del spil, men desværre får KSF et mål i starten af perioden. Vi kæmper videre, men KSF udbygger føringen midt i perioden. Nu var vi bagud med 4-1 og man troede lige, at pigerne var "færdige".  Hvidovre Ispiger skal man bare ikke afskrive før kampen er forbi. Med de sidste kræfter kommer vi "tilbage" i kampen og med 2 mål på bare 16 sekunder blev det en uhyggelig afslutning. Carsten toppede holdet og kæden der var inde fik pucken til at hoppe og danse på KSF stregen.....fanme uhyggeligt :-)  Vi får desværre ikke pucken i mål og taber med et enkelt mål. Nu har vi tabt med 1 mål til Amager og 1 til KSF....vi er vist tæt på vores første point - hvem havde troet det, da vi tilmeldte holdet i damerækken :-)

Carsten havde NÆSTEN taktikken klar til et point :-)