54.42 4 - 1 Charlotte Densing (Josephine Asperup)

Persson har bragt os foran.

Josephine S. var også tæt på at score.

Herlev: 4 x 2 min.
Hvidovre: 5 x 2 min.

3 måneder inde i sæsonen lykkedes det endelig, at få spillet en kamp imod Herlevs damer. Vi får en god start, da Josefine P. bringer os foran efter 10 minutters spil. Så får vi 2 udvisninger og 7 sekunder før den sidste udløber, så har Herlev udlignet. Retfærdigt 1 - 1 efter 1 periode.
Pause og klar til 2 periode - helt klar vi vi dog ikke, for Herlev bringer sig foran allerede efter 23 sekunders spil. Virkelig en "våd klud" vi fik i hovedet. Vi taber dog ikke modet og bliver ved med at forsøge, at komme tilbage i kampen. Midtvejs i perioden kommer Herlev yderligere foran og vi er nu bagud med 3-1. Vi kæmper videre og Herlev får så en udvisning. Her mister vi pucken og Herlev er meget tæt på, at komme afgørende foran. Heldigvis redder Kamilla os og vi har stadig en chance for at få en spændende afslutning på kampen. I starten af 3 periode tror alle (undtagen dommerne) at vi får reduceret til 3-2. Desværre er målene i Herlevs skøjte hal den slags mål, som ikke har noget net forrest i målet. Da vi får pucken i nettet, tror dommerne, at det er målmandsstaven, der rammer oppe i net-taget - ærgerligt for med en reducering her, så kunne vi måske have lavet en overraskelse.
Midt i perioden prøver Carsten, at "toppe" ved at spille med 2 kæder: Dette "sats" bliver desværre ødelagt med en del udvisninger til os. I stedet for at reducere, så bliver kampen endeligt afgjort med en scoring til Herlev 5 minutter før tid.
Vi taber kampen med 4-1, men vi har dog en del spil og chancer. Vi mangler nok lige den sidste rutine. Dette skal vi nok få, men vi bliver nok nødt til at lære det på den lidt "kedelige" måde. Sidste sæson lærte vi en del i de første 2 kampe, vi havde mod Rødovre (vi spillede 1-1 og tabte 3-0). Lige pludselig opdagede vi, at vi godt kunne spille mod et af topholdene. Jeg er helt overbevist om, at det kun er et spørgsmål om tid før pigerne også opdager, at de også kan spille imod Herlev.
Nogle vil sikkert hævde, at Herlev ikke engang stillede i stærkeste opstilling i dag. Det kan godt være, at Herlev manglede et par profiler, men når man ser på Herlevs hold i dag, så var de ikke svage på en eneste plads. Alle de spillere som de havde med i truppen kunne "matche" vores piger.
Det er ingen katastrofe at tabe med 4-1 til det (i øjeblikket) bedste hold i Danmark....og så skal vi jo heller ikke glemme, at Herlev også "føre sig frem " i Europa cuppen. Vi må bare "give den en ekstra skalle" til træning....også lørdag morgen kl. 07.30 :-)

Afslapning skal der også være tid til :-)