Amar´ Jets

1

2

Skudstatistik 7 - 16  (3-5) (2-3) (2-8)                                                 (1-1) (0-0) (0-1)              3 x 20 min.

Amar´ Jets: 5 x 2 min.

2. kamp imod Amagers damehold. Første kamp tabte vi 5-0 efter at vi havde haft meget spil og en masse chancer. Denne gang gik det bedre resultatmæssigt men vi havde ikke så meget spil.
Til dagens kamp måtte vi låne Kamilla fra det store hold, da Amalie var taget ud og rejse. Amager kommer foran allerede efter 2 minutter, men heldigvis taber vores piger ikke modet. Silke får udlignet i slutningen af perioden. Som kampen skrider frem har begge hold chancer for at score (Amager har dog de farligste). Vi skal helt frem til 2 minutter før tid før Amager får scoret sejrsmålet. Lidt ærgerligt for vores piger, men vi skal endnu engang huske, at det er holdets første sæson i Damerækken og i år skal vi skrabe en masse erfaring sammen, så skal pointene nok komme på et senere tidspunkt - det er i hvert fald utrolig flot at være så tæt på at få point i holdets 3. kamp i turneringen :-)