(0-0) (2-0) (2-0)              3 x 15 min.

27.08 1 - 0 Josefine Persson (Line Ernst, Nynne Lave Glud)
30.38 3 - 0 Mie Jensen
42.14 2 min Lindi Clementsen
44.31 4 - 0 Louise Hansen

Næsten alle var klar til at sige goddag til Gladsaxe.

Katarina afslutter men Gladsaxes målmand havde storspillet fremme i starten af kampen.

Hvidovre: 2 x 2 min.
Gladsaxe: 1 x 2 min.

Vores første kamp i årets U15.2 række var imod Stougaards drenge fra Gladsaxe. Man må sige, at det virkelig var lykkedes at sætte drengene op til kampen, for der skulle slid og slæb til før vi fik sejren. Vi skulle helt frem til slutningen af 2 periode før det lykkedes at komme foran. Vi skulle hjælpes af en udvisning (til os selv :-) før vi fik det mål, som vi havde været tæt på længe.  Som så ofte før var det Josefine, der fik pucken i nettet. Herefter gik det hurtigt: Katarina bringer os på 2-0 lige inden pausen og lige efter pausen bringer Mie os yderligere foran. I 3 periode har Gladsaxe en del chancer for at reducere, men det ser ud som om Kamilla er ved at finde storformen fra sidste sæson. Lige før slut score vores fødselsdagsbarn, Louise H. til slutresultatet 4 - 0. En retfærdig sejr men lidt skræmmende, at vi ikke kan afgøre kampen på et meget tidligere tidspunkt.....det mest positive var, at målene var fordelt på 4 forskellige angribere.