KSF U15

4

5

Skudstatistik  14 - 15   (4-7) (8-4) (2-4)                                  (1-3) (3-1) (0-1)              3 x 20 min.

00.09 0 - 1 Rasmus Andersson
00.56 1 - 1 Josefine Persson ((Zette Haagensen)
09.33 1 - 2 Charlie Ibsen
10.58 1 - 3 Nicklas Grann
24.52 1 - 4 Moclæas Gramm
25.05 2 min. KSF
27.09 2 - 4 Line Ernst (Zette Haagensen)
28.31 3 - 4 Katarina Lund Nielsen (Joy Kuch)
35.32 4 - 4 Josefine Persson (Line Ernst, Louise Hansen)
54.50 4 - 5 Otte Lund (Charlie Ibsen)

KSF starter et angreb.

Her står kampen stadig 4 - 4.

Hvidovre: Ingen
KSF U15: 1 x 2 min.

Endelig skulle årets første kamp spilles. Vi kommer hurtigt bagud med 1 - 0 men får heldigvis udlignet i samme minut. Vi taber 1 periode med 1-3 og vi må nok indrømme, at vi ikke rigtigt får spillet til at "flyde" - Da vi ikke fik varmet så meget op på isen, kunne det godt se ud som om at vi brugte 1 periode til opvarmning for i 2 periode går det straks bedre - vi spiller flot sammen og vi vinder denne periode med 3-1, så kampen er stadig åben. I 3.perioden har begge hold lige meget spil. Der bliver kun scoret 1 mål og det er desværre KSF, der får dette. Det er en god træningskamp som begge hold får meget ud af. Vi taber knebent den lige kamp og er klar til en returkamp søndag morgen.
Når man tænker på, at der var sæsonens første kamp, så er det en ok-kamp. 4 af de 5 mål KSF mål får de efter personlige fejl - endvidere er vi ikke så "skarpe" i angrebet som i slutningen af sidste sæson. Bare rolig Carsten skal nok få rettet de småting, så vi er klar til de kampe som skal vindes.