(1-1) (0-0) (1-4)              3 x 20 min.

05.42 0 - 1 Emilie Fogelstrøm (Josefine Anderberg)
40.34 1 - 2 Mia Bau Hansen (Silke Lave Glud)
47.53 2 - 3 Silke Lave Glud (Emilie Svendsen)
52.17 2 - 4 Sofie Rasmussen (Josefine Anderberg)
58.09 2 - 5 Mia Bau Hansen (Simone Kryger)

KSF har også gode dommere.

KSF: Ingen.
Hvidovre:  1 x 2 min

Sikkert sæsonens sidste dame 2 kamp - Vi spillede træningskamp imod KSF og vi stillede kun med målmand + 9 spillere. Dejligt at de fleste af vores piger har en superkondition. Vi spillede en god første periode med en del chancer. Anden periode var vi godt presset, men forsvaret og Amalie fungerede perfekt. Uafgjort 1-1 før sidste perioden. Trods vores få spillere var det os, der spillede bedst i denne periode. Vi kommer foran allerede efter 34 sekunder, men KSF får endnu engang udlignet. De sidste 12 minutter sætter vores angreb turboen til og med 3 mål bliver det til en sikker sejr. Rigtig flot tredje periode af pigerne.