Stor tak til sponsorer, der var med til at gøre DM til en stor oplevelse for vores spillere:

13/3-2009 kl 16.45: SIU 1 - JIU2:

Herlev

Herning

7 0

Tilskuere: 89                                                                              (2-0) (3-0) (2-0)                         3 x 20.00

Udvisninger: 13 x 2 min. Udvisninger: 10 x 2 min.

03.29 2 min. Herning
09.40 2 min. Herlev
10.04 2 min. Herlev
11.32 2 min. Herning
12.22 1 - 0 Julie Davidsen (Katarina Byth)
13.03 2 min. Herning
17.27 2 min. Herning
18.06 2 min. Herlev
18.11 2 - 0 Christina Andersen (Helga Schneiter, Charlotte Densing)
19.45 2 min. Herlev
21.40 2 min. Herning
22.12 3 - 0 Iben Johnsen (Christina Andersen)
23.47 2 min. Herlev
24.28 4 - 0 Christina Andersen (Julie Davidsen, Louise Louring)
48.32 2 min. Herlev
55.56 6 - 0 Katarina Byth (Samantha Rush, Gosia Leszkowiez)
57.08 2 min. Herlev
58.33 2 min. Herning
59.07 7 - 0 Katarina Byth (Gosia Leszkowiez, Louise Louring)
Kampens spiller Herlev: Christian Andersen
Kampens spiller Herning: Christina Olsen

Dm er i gang.

En vandre tur i naturen.

Så skal vi lige have kørt isen.

DM-stævnets første kamp var mødet mellem Herlev og Herning. Herlev var jævnt overlegen gennem hele kampen og vandt en sikker sejr.

Det er vist dem fra Hvidovre.

Hvidovre Kommune havde sørget for at vi
kunne dele gaver ud til kampens spillere.

Morgenfriske piger.

13/3-2009 kl. 19.30: SIU 2 - JIU 1:

Hvidovre

Odense

2 1

Tilskuere: 130                                                                                      (1-1) (0-0) (1-0)                             3 x 20.00

Udvisninger: 1 x 2 min. Udvisninger: 5 x 2 min.

00.41 2 min. Odense
05.25 1 - 0 Zette Haagensen (Josefine Persson)

Odenses målpige stod en stor kamp.

Vi gik ind til kampe med en god portion optimisme, da vi havde slået Odense i de 2 bronzekampe sidste år. Det skulle dog vise sig, at det blev lidt svære end som så. Vi havde store problemer med at score på en yderst velspillende Odense-målpige. Skudstatistikken sagde 32 - 8 i vores favør og alligevel var det først halvvejs inde i sidste periode vi fik scoret det forløsende mål. En kamp vi fuldstændig sad på, men alligevel var man en lille smugle nervøs for, at Odense skulle slå til på en kontra.

Så fik vi overstået semifinalen. Vores yngste geografi-ekspert spurgte efterfølgende: Skal man altid spille mod udenlandske hold i første runde ? :-)
Vi var nu klar til vores første DM-finale.

Så skulle vi lige få et par timer til at gå.

Et lille holdbillede skal der være plads til.

Dansk Ishockey Union skrev følgende den 14 marts 2009:

DM for kvinder 1. dag

I den første kamp ved kvindernes DM i Hvidovre Skøjtehal spillede Herlev mod Herning. Herlev blev nr. 1 på Sjælland og Herning blev nr. 2 i Jylland

Første periode var forholdsvis lige med en snert af Herlev dominans og den endte 2-0 til Herlev. I 2. periode lagde Herlev et større pres på Hernings mål og efter 2. perioden var stillingen 5-0 til Herlev.
Denne stilling holdt til langt ind i 3. periode hvor Herlev så igen satte tempoet og sluttede med at vinde kampen 7-0.

I den anden kamp ved kvindernes DM spillede Hvidovre mod Odense. Hvidovre blev nr. 2 på Sjælland og Odense blev nr. 1 i Jylland.

Første periode var meget jævnbyrdig og endte 1-1. I anden periode var der stillingskrig og den stod stadig 1-1, da perioden sluttede. Først midt inde i 3. periode lykkedes det Hvidovre igen at få hul på Odenses målmand. Kampen endte 2-1 til Hvidovre som dermed er i Finalen mod Herlev.

Finale- og bronzekampene bliver spillet bedst af 2 kampe og de første kampe bliver spillet lørdag i Hvidovre Skøjtehal.

Bronzekampen spilles kl. 16.45 hvor Herning møder Odense.
Guld og sølvkampen spilles kl. 19.30 hvor Hvidovre møder Herlev.

Der er returkampe søndag formiddag.

14/3-2009 kl. 16.45: Bronzekamp - 1 kamp:

Odense

Herning

8 1

Tilskuere 55                                                                                        (4-0) (2-1) (2-0)                                 3 x 20.00

Udvisninger: 5 x 2 min. Udvisninger: 14 x 2 min.

03.31 1 - 0 Michele Brix (Mette Christensen)
04.47 2 min. Herning
06.05 2 - 0 Simone Jacquet
09.42 2 min. Herning
16.11 3 - 0 Simone Jacquet (Lotte Krammer)
18.15 4 - 0 Michele Brix (Line Voss)
19.39 2 min. Odense
19.56 2 min. Herning
22.03 2 min. Herning
23.11 2 min. Herning
23.42 5 - 0 Dorthe Hansen
28.19 6 - 0 Simone Jacquet (Dorthe Hansen)
29.24 2 min. Herning
33.27 2 min. Odense
34.19 2 min. Odense
34.45 6 - 1 Ilze Bicevska (Rikke Jensen, Linda Hansen)
35.17 2 min. Herning
36.47 2 min. Herning
38.41 2 min. Herning
41.14 2 min. Herning
43.50 7 - 1 Dorthe Hansen (Michele Brix)

Er det det som man kalder opvarmning ?

Resultaterne i den Jyske række havde vist tætte opgør, men i dag var der ingen tvivl om udfaldet på kampen. Odense lukkede kampen i 1 periode, men selv om Herning havde en del forsøg, var Odense-målpigen igen sikkerheden selv. Lidt ærgerligt for Herning, da målscoren talte med dagen efter, så bronzekampen i realiteten allerede var afgjort lørdag.

Facebook skulle lige tjekkes.

Silke fik konstateret, at hun er meget lidt højere end Bjerregaard :-)

14.03.2009 kl. 19.15: Finale - 1 kamp:

Hvidovre Herlev
1 3

Tilskuere: 213                                                                                   (1-1) (0-0) (0-2)               3 x 20.00

Udvisninger: 5 x 2 min. Udvisninger: 7 x 2 min.

00.09 2 min. Louise Døj
05.04 1 - 0 Josefine Persson (Zette Haagensen)
45.57 2 min. Herlev
52.20 1 - 2 Katarina Byth (Samantha Rush, Gosia Leszkowicz)
54.31 2 min. Herlev
54.44 1 - 3 Katarina Byth
58.53 2 min. Christina Døj
Kampens spiller Hvidovre: Kamilla Lund Nielsen
Kampens spiller Herlev: Katarina Byth

Vores to sidste kampe i grundspillet havde Herlev i teorien allerede afgjort i 1 periode med at bringe sig foran med et par mål, så vores målsætning var helt klart, at få en god start på kampen. Vi vidste de ville komme blæsende med 120 i timen, men kunne vi "ride stormen af" de første 10 minutter, så vidste vi, at vi kunne spille lige op med dem i hele kampen. Det lykkedes os at komme foran efter 5 minutter, på vores første skud på mål. Persson fik en friløber og satte den sikkert oppe i nettaget. Føringen så ud til at skulle holde perioden ud, men desværre fik Herlev udlignet. 2 periode var stillingskrig og kampen var derfor helt åben inden sidste periode, dog med et lille overtag i spil og chancer til Herlev. I 3. periode startede vi bedst og det så ganske fornuftigt ud de første 8 minutter. Derefter overtog Herlev igen teten. Med 8 minutter igen af kampen lykkedes dem desværre at score på hvad vi syntes, var en rigtig "klude-kasse". Det gik vi lidt ned på og ikke lang tid efter scorede Herlev igen hvor de var en spiller i undertal.

Dommerne viste mange spillere ud.

Tæt på igen.

Flotte træningsdragter.

Så gik der lige lidt "damp" i den igen :-)

DM for kvinder: Første finaledag

Finaledagen startede ud med den første bronzekamp mellem Odense og Herning. Det er 2 hold som kender hinanden godt fra den jyske turnering. Det blev dog Odense som kom bedst fra start og vandt 1. periode 4-0.
Anden periode blev lidt mere lige, hvor Herning kom lidt mere ind i kampen, hvor de fik reduceret til 6-1. 3. periode bølgede lidt frem og tilbage, men Odense havde større held med at få pucken i nettet. Kampen endte 8-1 til Odense.

Søndag møder holdene igen hinanden i den sidste og afgørende kamp om bronzemedaljen. Kampen spilles kl. 11.00 i Hvidovre Skøjtehal.

Kampen om guldet stod mellem Hvidovre og Herlev. Holdene har mødt hinanden 4 gange i sæsonen, hvor af Herlev har vundet 3 af kampene. Første periode var meget lige med spil i begge ender. Hvidovre var dog først til at sende pucken i nettet, i slutningen af perioden fik Herlev dog udlignet til 1-1 som blev 1. periodes resultat.
I 2. periode blev der presset godt fra begge sider, men ingen af holdene formåede at passerer målmændene, så den endte målløs og dermed blev der lagt op til en meget spændende 3. periode.
I slutningen af 3. periode fik Herlev nogle gode skud på mål, som resulterede i scoringer, som gjorde at Herlev vandt kampen 3-1.

Kampen blev spillet i et højt tempo med godt pres fra begge sider.

Der er ingen tvivl om at returkampen i morgen søndag, vil blive et brag af et lokal opgør mellem de to hold.

15.03.2009 kl. 11.00: Bronzekamp - 2 kamp:
Herning Odense
2 4

Tilskuere: 47                                                                                     (1-1) (1-2) (0-1)                 3 x 20.00

Udvisninger: 4 x 2 min. Udvisninger: 2 x 2 min.

03.39 2 min. Herning
09.23 0 - 1 Maria Füchsel (Christina Larsen)
12.22 1 - 1 Anne Sofie Clausen (Ilze Bicevska)
25.00 1 - 2 Dorthe Hansen (Michele Brix)
31.40 2 min. Herning
35.23 2 - 2 Birgitte Nordström (Louise Nielsen)
37.10 2 - 3 Lotte Krammer (Simone Jacquet)
37.24 2 min. Odense
39.35 2 min. Herning
40.39 2 min. Odense
50.25 2 - 4 Lotte Krammer (Jeanette Langsager)
56.21 2 min. Herning
Kampens spiller Herning: Anne Sofie Clausen
Kampens spiller Odense: Lotte Krammer

En kamp der i teorien ikke havde den store betydning. Herning kæmpede ihærdigt på, om ikke de kunne komme fra DM med en sejr. Desværre, for Herning, løb Odense fra dem ved stillingen 2-2. Odense kom på 4-2 og Odense havde nu vundet begge bronzekampe.

Så er sidste bronzekamp i gang.

Herning har de nye spillere klar.

Vi boede på vandrehjemmet ved Sjællandsbroen.

Så skal vi lige have et interwiet.

15.03.2009 kl. 14.00: Finale - 2 kamp:
Herlev Hvidovre
4 3

Tilskuere: 341                                                                                     (2-0) (1-1) (1-2)          3 x 20.00

Udvisninger: 8 x 2 min. Udvisninger: 3 x 2 min.

00.22 1 - 0 Gosia Leszkowicz
12.22 2 min. Herlev
14.51 2 - 0 Gosia Leszkowicz (Josephine Asperup)
25.30 2 min. Herlev
29.33 2 min. Herlev
30.52 3 - 0 Samantha Rush (Straffeslag - Nynne Lave Glud)
34.43 2 min. Herlev
36.15 2 min. Herlev
36.31 2 min. Herlev
37.58 3 - 1 Silke Lave Glud (Josefine Persson, Line Ernst)
38.38 2 min. Josefine Persson
39.22 2 min. Joy Kuch
41.07 4 - 1 Katarina Byth (Samantha Rush, Josefine Asperup)
50.10  2 min. Katrine Schlichting
54.13 2 min. Herlev
55.16 4 - 2 Line Ernst (Zette Haagensen)
55.41 4 - 3 Line Ernst (Katarina Lund Nielsen, Josefine Persson)

Kampens spiller Herlev: Helga Schneiter

Kampens spiller Hvidovre: Line Ernst

En rigtig spændende finale.

Man skulle næsten tro, Persson havde været en tur gennem Herlevs zone :-)

Målsætningen var den samme som om lørdagen. God start på kampen og hvis Herlev skulle vinde, så skulle de i hvert fald kæmpe for det i samtlige 60 minutter. Vi får den værst tænkelige start på kampen og det lykkedes denne gang for Herlev, at score på deres første skud efter 22 sekunder. Heldigvis slog det ikke vores piger ud og de kom hurtig tilbage på sporet som om lørdagen. Dog fik Herlev puttet en mere ind inden pausen. 2 periode startede med stillingskrig og vi skulle frem til midten af perioden, før der skete noget igen. Desværre er det til Herlevs i form af et straffeslag som de score på. Så var det først op ad bakke, men det var lige som om, pigerne nu spillede mere frit. Til sidst i perioden reducere Silke i powerplay til 1-3. Perioden slutter ikke på bedst tænkelig vis for os, da vi får 2 udvisninger og skal starte 3 periode med at spille 3 mod 5. Herlev udnytter dette og score i 4 mod 5 til 4-1.
Det må bære eller briste og vi går på 2 kæder ca. halvvejs i perioden. Vi (Line) score 2 mål, hvor det første er i powerplay og kampen er igen helt åben med 5 minutter tilbage. Med 3 minutter tilbage laver Herlev en icing puck og vi satser hele butikken og trækker målmanden, da vi skal lave 2 mål mere for at bringe kampen i forlænget spilletid. Dette lykkedes desværre ikke, men til gengæld får Herlev heller ikke scoret i de 3 minutter, hvor vi spiller uden målmand.

Slut på en helt fantastisk weekend hvor vi fik rystet holdet endnu mere sammen end det allerede er.

Til sidst vil Mini, Toni og Carsten takke alle spillerne for en super fed weekend. Også stor tak Hvidovre Kommune, dommere, modstandere, hjælpere, Restaurant Halvleg, og sponsorer for at gøre dette DM-stævne til en succes. Til sidst en kæmpe tak til Hvidovre-tilskuerne for en fantastisk opbankning til vores piger.

Carsten og Toni

Så fik vi vores medaljer.

Der har vi så holdet igen :-)

Gad vide om det er vores kaptajn der har stået model :-)

Så sluttede vi lige af i Restaurant Halvleg.

Dansk Ishockey Union skrev følgende  den 15 marts 2009:

Kvinde DM: Søndagens resultater

I den 2. bronzekamp mellem Herning og Odense, vandt Odense kampen 4-2. Odense vinder hermed bronze. Denne kamp blev noget tættere end kampen i går og der var et godt pres i begge ender.

I den 2. kamp om guldet mellem Herlev og Hvidovre vandt Herlev kampen 4-3. Herlev vinder hermed guld og Hvidovre vinder sølv.
Herlev fik hurtigt bragt sig foran og bevarede presset længe. Hvidovre kom igen og lod sig ikke gå på af at Herlev scorede på straffeslag og efter 2. periode stod den 3-1 til Herlev. Herlev fik scoret hurtigt i 3. periode, men Hvidovre kom godt igen og tog til sidst målmanden ud, men det var desværre ikke nok og Herlev vandt 4-3 og dermed guldmedaljen.

Bedste målmand: Julie Clayton, Odense

Til lykke til Herlev med Danmarksmesterskabet, Hvidovre med sølvmedaljerne, Odense med bronzemedaljerne og Herning med 4. pladsen.

Et stort tak skal lyde til Hvidovre Ishockey Klub for afviklingen af kvindernes DM.

Hvidovre

14 min.

12 min.

8 min.

8 min.

8 min.

8 min.

6 min.

6 min.

6 min.

6 min.

6 min.

6 min.

6 min.

6 min.

4 min.

4 min.

4 min.

4 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

2 min.

Herlevs kvinder vandt guld, mens Hernings U17-hold triumferede

Herning IK havde en stor søndag. Ikke blot formåede 1. divisionsholdet at spille sig i finalen via sejr over Amager Jets, klubbens U17-mandskab vandt såmænd også det danske mesterskab efter at have været bedst i seksholds-turneringen, der blev afviklet i Herlev Skøjtehal.

Det var Herning, Rødovre og Frederikshavn, der dominerede turneringen. De tre hold gjorde rent bord mod de øvrige deltagere, Esbjerg, Gentofte og Hvidovre. Dermed var det de indbyrdes kampe mellem topholdene, der skulle afgøre sagerne.

Herning vandt 5-0 over Rødovre, mens kampene Herning-Frederikshavn og Rødovre-Frederikshavn begge endte 2-2. Det betød guld til Herning, sølv til Frederikshavn og bronze til Rødovre.

Frederikshavns Nikolaj Meyer blev topscorer med 17 point i seks kampe. Hernings Nicklas Jensen blev kåret til turneringens bedste forward, Martin Rahbek fra samme klub blev bedste back, mens Frederikshavns Mathias Thode blev bedste målmand.

I Hvidovre blev der spillet om kvindernes DM. Her blev det en rent københavnsk finale mellem Herlev og Hvidovre og gæsterne vandt guldet via sejre både lørdag og søndag i dobbeltfinalen. Lørdag vandt Herlev 3-1, mens det søndag blev det til en 4-3-sejr efter en flot og dramatisk match. Bronzen gik til Odense, der vandt begge kampe mod Herning.

Bedste angriber i turneringen blev Ilze Bicevstra fra Herning, mens Josephine Asperup fra Herlev, mens Odenses Julie Clayton var DM-weekendens bedste keeper. Katarina Byth Carstens fra Herlev blev topscorer med seks point.

Herlev skrev følgende på deres hjemmeside:

15 Mar. 2009
Guld Damerne sejer ved fjerde DM i træk.

Kampen om guldet mellem Herlev og Hvidovre vandt Herlev første finalekamp 3-1, og sidste finale kamp 4-3. Herlev vinder hermed guld og Hvidovre vinder sølv.

Et stort til lykke til pigerne, som trofast tager Danmarksmesterskabet tilbage på sin plads i Herlev.

Odense skrev følgende på deres hjemmeside:

DM-bronze til OIK-kvinder

OIK's kvindehold sikrede sig bronze ved denne weekends DM-slutspil.

I bronzekampen blev Herning besejret sikkert over to kampe, og dermed var metallet i hus. Julie Clayton blev efterfølgende kåret til turneringens bedste målmand.

Herlev vandt guld ved at finalebesejre Hvidovre, der var værter for DM-arrangementet.