Herlev

6

5

Skudstatistik  27 - 29  (12-9) (9-11) (6 - 9)                                     (4-1) (1-3) (1-1)              3 x 20 min.

00.25 1 - 0 Louise Itenov
01.08 2 - 0 Katarina Byth Carstens (Samantha Rush)
08.31 2 min. Herlev
14.02 3 - 0 Christina Andersen (Louise Itenov)
14.13 3 - 1 Line Ernst (Josefine Persson, Christina Døj)
17.19 2 min. Herlev
18.03 2 min. Lindi Clementsen
18.03 4 - 1 Samantha Rush
22.19 2 min. Herlev
26.21 2 min. Herlev
31.21 2 min. Line Ernst
33.56 4 - 2 Josefine Persson (Line Ernst)
34.14 4 - 3 Josefine Persson (Line Ernst, Louise Hansen)
35.36 2 min. Line Ernst
35.36 5 - 3 Samantha Rush
37.12 2 min. Herlev
39.30 5 - 4 Josefine Persson
45.11 6 - 4 Lisbeth Hansen (Christina Andersen)
47.32 6 - 5 Josefine Persson (Josephine Svendsen, Silke Lave Glud)

Hvidovre: 3 x 2 min.

Stort tillykke til Herlev med SM - Og stort tillykke til vores pigerne med sølvet. Sikken en kamp. Vi får en katastrofe start og er bagud med 2 - 0 allerede efter 2 minutter. Det virkede som om, vi ikke rigtig var klar eller var det nerver?  Vi er bagud med 4 - 1 efter 1 periode. Vi aftaler, at nu starter vi forfra og jeg skal love for at pigerne, var klar denne gang. Vi vinder perioden med 3 - 1, efter forrygende flot spil...det spil som os der kender holdet, ved at de kan "mestre" ind i mellem. Det mindede lidt om den sidste kamp, vi spillede mod Amager og jeg må indrømme, at jeg glæder mig til når vi får lidt mere rutine og spiller sådan hver gang. Før sidste periode står det 5-4 og kampen kan "gå" til begge sider. I 3 periode laver begge hold 1 mål, så kampen slutter 6-5 (men iflg. den officielle skudstatistik, som Herlev laver, så vinder vi skudstatistikken 29 - 27...det har vi godt nok aldrig prøvet før :-)
Virkelig gode takter i sidste møde med Herlev før vi MÅSKE skal spille mod dem i DM-finalen. Man kan ikke lade være med at tænke på: Hvad nu hvis vi ikke havde fået den katastrofe start og hvad nu hvis dommerne havde dømt offside på Herlevs mål til 4 - 1 og hvad nu hvis...... men i sidste ende er det jo totalt lige gyldigt. Det vigtigste er at vi nu ved (efter vores 4 møder i denne sæson) at vi kan score 5 mål imod dem i en kamp og vi ved at vores forsvar kan holde dem nede på 1 mål i en kamp...så hvis vi er heldige så kan det jo være at det hele "flasker" sig i en af DM-finalerne. Det er også dejligt at det er Herlev der er favoritter, så vi ikke behøver at være nervøse....det er jo næsten ligesom sidste år da vi "tog" 2 pladsen ved SM og DM-slutspilspladsen fra Rødovre i sidste kamp.....åhhhhh hvor jeg glæder mig til vi skal til DM.

Lad os lige holde et møde foran målet :-)