KSF

4

2

Skudstatistik  14 - 22   (8-13) (3-6) (3-3)                                  (3-1) (1-1) (0-0)              3 x 20 min.

06.09 2 min. KSF
07.52 1 - 0 Mia Bau Hansen
08.52 1 - 1 Camilla Riis (Luna Sørensen)

KSF:  5 x 2 min.

Efter sidste kamp (hvor vi kunne have fået point - men glemte at spille de første 8 minutter) blev det forudsagt, at hvis vi var klar fra start af i en af de næste kampe, så ville vi få vores første point...og hvad skete der i dag ? Virkelig en fornøjelse. Mia udplacerer KSF målmanden efter 9 minutter. Desværre udlignes der lige efter (pas nu på lige efter en scoring). Efter 16 minutter sender Mie pucken i nettet efter flot oplæg fra Louise. 8 sekunder før 1 periode er slut sender Silke pucken op i det ene hjørne.....3-1 efter en flot 1 periode.
I 2 periode kommer vi under pres. KSF forsøger at komme tilbage i kampen, men heldigvis scorer Christina det vigtige mål til 4-1 midt i perioden (Var KSF i stedet kommet på 3-2, så tror jeg godt, at det kunne være blevet en uhyggelig kamp). Lidt efter reducerer KSF til 4-2 og denne føring holder perioden ud.
3 periode huskes nok mest for alle udvisningerne. Heldigvis holder vi hovedet koldt (og KSF mangler lidt skarphed). Vi holder føringen og får dermed vores første sejr i Damerækken. I tabellen rykker vi uden om KSF, da det er indbyrdes kamp, der afgøre hver der ligger øverst ved pointlighed. Vi mangler nu 3 kampe, hvoraf de 2 er imod KSF. Det skal nok blive sjovt, for nu er der kamp om ikke at slutte nederst i tabellen :-)