Hvidovre

KSF

4

1

Skudstaristik  12 - 3 (5-0) (7-3)                                 (1-0) (3-1)              2 x 20 min.

13.14 1 - 0 Emilie Fogelstrøm (Josefine Anderberg)
21.21 2 - 0 Mia Bau Hansen
36.09 3 - 0 Mie Bau Hansen  (Silke Lave Glud)
36.35 4 - 0 Mia Bau Hansen
39.34 4 - 1 Karl Victor Høgsted

Er vi ved at være klar ?

Mon ikke det er godt at vores modstander har "styrthjelm" på :-)

Udvisninger:

Hvidovre: Ingen
KSF: Ingen

Pigerne fortsatte de flotte takter fra julecuppen i Herning. Vi har masser af spil, men vi skal helt hen til der er spillet 13 minutter før vi kommer foran. 1-0 efter 1 periode. Vi holder pause og Carsten holder lige et taktikmøde. Dette hjælper åbenbart på målscoringen, for der skal kun gå 1 minut før vi kommer på 2-0. Efter dette mål er det lige som om, man føler sig lidt mere tryg. Vi får yderligere 2 mål og vinder en sikker sejr. Bare super ærgerligt at vi ikke kan holde "nullet" i vort forsvar...et mål mod sig kun 26 sekunder før tid er næste ikke til at bære.