Pigeholdet til Danhostel U13.2 Cup i Herning:
(Tak til Ib for ref., Jan for billeder og Brian for live mål, assister og udvisninger)

Holdet der fik en flot 4 plads i cuppen

IC Gentofte Hvidovre
0 4

(0-0) (0-4)                2 x  15.00

Udvisninger: 1 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

07.07 2 min. IC Gentofte
19.32 0 - 1 Line Ernst (Malene Frandsen)
20.05 0 - 2 Line Ernst (Mia Bau Hansen)
23.18 2 min. Malene Sloth
23.40 0 - 3 Line Ernst
27.42 0 - 4 Simone Mørch (Line Ernst)

Pigerne er klar til at sige tak efter en af kampene.

God start

Efter en lang transport fra ”djævleøen” til det midtjyske, fik Hvidovres piger en god start på Danhostel Cup i Herning.

Første modstander var IC Gentofte, et hold vi plejer at stå usædvanligt godt mod. Og det gjorde vi også i dag, hvor alle kæder klarede det godt – dog skal det her fremhæves at sammenspillet mellem Simone, Bjerregaard og Josefine var sjældent set. Lidt synd at de ikke fik sat en pind, men Gentoftes målmand var god.

Det tog os hele 19 minutter før vi fik passeret Casper i Gentoftes mål, hvor Line, assisteret af Malene Frandsen, fik scoret i slottet tæt på mål.

Så gik det slag i slag, hvor Line, assist Mia,  i samme skifte skød under målmanden til 2-0.

Tre minutter senere var Line igen på pletten og scorede et ægte hattrick shorthanded, mens vi havde Sloth udvist.

Kampen endte 4-0 – sidste mål krediteret Simone Mørch på godt forarbejde af Line Ernst.

I morgen venter så Vojens i første i kamp, og der forventer vi masser af modvind – de var i hvert fald gode mod Herlev der rendte ind i en masse problemer tidligere på dagen.

Ny kampråbsopstilling

En kamp varer 2 gange 15 minutter!!!! Men det var ikke lige noget Hvidovres piger havde i baghovedet på andendagen ved Danhostel Cup i Herning de første tre kampe. Men på den fjerde kamp rejste de sig og viste hvad de virkelig var i stand til.

Vojens Hvidovre
7 2

(5-1) (2-1)                2 x  15.00

Udvisninger: Ingen Udvisninger: 1 x 2 min.

13.35 2 min. Line Ernst
20.08 5 - 2 Mia Bau Hansen (Line Ernst, Malene Sloth)
25.24 6 - 2 Vojens
29.12 7 - 2 Vojens

Amalie i lånte klæder på Gentofte U15.

Dagens første opgør var mod Vojens, som vi vidste, var et af de stærkeste hold ved denne cup. Og de viste klart fra start af, at de var gode, for efter bare et minut var vi bagefter med en pind. Siden gik det slag i slag og efter 12 minutter stod den 5-0 til Vojens.

Derefter fik vi scoret til 5-1 med et drøn af et skud fra Michella, der satte pucken oppe i nettaget. Hvidovres næste mål blev scoret af Mia med assist af Line til stillingen 5-2. Kampen endte 7-2 – et lidt for stort nederlag set over kampen som helhed.

Men for f&¤E%# hvor spillede vi dårligt i den første periode – noget der fortsatte i de første tre kampe på andendagen.

Trængsel i straffeboksen.
Herning Hvidovre
4 1

(1-1) (3-0)                2 x  15.00

Udvisninger: 4 x 2 min. Udvisninger: 3 x 2 min. + 1 x 10 min.

Holdet.

For også den næste startede ringe for tøserne, der havde fornøjelsen af at møde Herning Blue Fox. Her gik der bare 19 sekunder, så måtte Amalie fiske pucken ud af nettet. Line udlignede efter 11 minutters spil – og det var så det positive ved den kamp, hvor træneren på et tidspunkt så lidt anstrengt ud i hovedet, for generelt blev der arbejdet for lidt hjem af banen, hvor der var for mange der ”kiggede” hockey i stedet for at spille.

23.14 2 min. AAB
24.46 4 - 2 Louise Hansen (Michella Beyer)
27.21 5 - 2 AAB

Vi havde en forventning om at kunne få skrabet point hjem mod AaB Ishockey – i det mindste så vi kunne sove længe om søndagen, men sådan skulle det ikke gå. For bare efter 1½ minutters spil scorede AaB Ishockey for første, og desværre ikke sidste, gang. Kampen endte 2-5 til nordjyderne.

Igen hang vi i bremserne i første periode og spillede os op i anden, hvor Line scorede til 1-4 efter 17 minutters spil. Kampens flotteste detalje stod Michella og Louise Hansen for, hvor førstnævnte med en pasning over 30 meter fandt Louise på fremmed blå, der bankede på mål, og frækt udplacerede målmanden til 2-4.

Herlev Hvidovre
0 4

(0-4) (0-0)                2 x  15.00

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

04.38 0 - 1 Simone Mørch (Michella Beyer)
06.11 0 - 2 Line Ernst (Mia Bau Hansen)
07.05 0 - 3 Louise Hansen
09.08 0 - 4 Line Ernst
15.44 2 min. Malene Frandsen
17.37 2 min. Herlev
22.37 2 min. Herlev

Den fjerde kamp var mod Herlev Hornets. Kravet var sejr, hvis pigerne ville, ikke bare sove længe, men også spille en placeringskamp om tredjepladsen.

Og lad det være sagt med det samme – der blev ikke givet ved dørene, og sejren var ikke på noget tidspunkt i fare.

Kampen blev afgjort med fire mål på fire et halvt minut, hvor Simone Mørch scorede to, Line og Louise Hansen hvert et.

Generelt set var spillet godt – alle kæmpede frem af banen og ikke mindst tilbage. Og så var der spillere der vist nok fik sat hastighedsrekorder på isen…..godt at se.

Men der var også en lang optakt til den vigtige kamp, hvor der blev afholdt et 30 minutters taktikmøde, hvor opstilling i face-off og løbebaner grundigt blev diskuteret, og vi fandt en fælles forståelse for hvordan spillet skulle foregå.

Så vi var mentalt klar til den sidste kamp om søndagen, hvor AaB Ishockey ventede. Det gode var at vi kender deres spil, men de kender ikke vores,  for sidste gang vi mødtes spillede vi slet ikke op til vores optimale.

AAB Hvidovre
5 4

(3-0) (0-3) (2-1 Straffeslag  011 - 001)                2 x  15.00

Udvisninger: 1 x 2min. Udvisninger: 1 x 2 min.

04.41 1 - 0 AAB
11.20 2 - 0 AAB
12.14 2 min. Malene Frandsen
14.42 3 - 0 AAB
18.25 3 - 1 Line Ernst (Mia Bau Hansen)
27.19 2 min. AAB
28.46 3 - 2 Malene Frandsen (Louise Bjerregaard)

18:25 1-3 Line Ernst (Mia Bau)

28:46 2-3 Malene Frandsen (Louise Bjerregaard)

AaB Ishockey: 2 min (#28)

Som man kan fornemme af ovenstående, blev den sidste kamp ved Danhostel Cup I Herning en yderst spændende affære, som blev afgjort efter straffeslag. Det skal også nævnes at det var en fair spillet kamp uden de store unoder.

Udgangspunktet for denne kamp om tredjepladsen ved Cuppen var, at vi dagen før havde tabt med 5-2 til Aab Ishockey, og det så også ud til efter den første periode, at det skulle gå den vej. 0-2 stod det efter de første 15 minutter, og der måtte ske noget fra Hvidovres side, for modstanderen var lige en anelse mere skarpe på jernene.

Træneren besluttede at gå ned på to kæder i den sidste periode, og det gav pote efter tre minutter, på et mål af Line.

Hvidovre udnyttede en udvisning til AaB Ishockey, og Malene var sikkerheden selv overfor den nordjyske keeper.

Det samme var Line, der scorede med bare 16 sekunder tilbage af kampen, og jublen ville ingen ende tage hos det medrejsende storkøbenhavnske publikum, og ikke mindst i boksen, hvor man anede at en overraskelse var på vej.

Men det skete desværre ikke, for vinderen skulle findes ved straffeslag, og som man ved, er det her de rene tilfældigheder, der afgør sådan en kamp.

Tilfreds træner

Det var en tilfreds træner der efter kampen kunne se tilbage på tre dage med pigerne fra Hvidovre.

Spillerne spillede sig op, efter en lidt mat indsats de første tre kampe på andendagen, hvor det var tydeligt at se, at manglende søvn var den store faktor ved kampene, for de spillere der boede på det værelse med manglende sove disciplin var også dem, der ikke helt spillede op til deres potentiale.

Når det er sagt, skal det også nævnes at der ikke var problemer med at få spillerne til at sove anden gang – det var godt at se.

Spillet blev som sagt bedre i løbet af turneringen og alle spillere kan med god samvittighed klappe sig selv på skulderen, for der var masser af ros fra de andre trænere, og ikke mindst et par dommere jeg snakkede med efterfølgende, hvoraf den ene selv havde trænet et kvindehold i Herning.

1. Udvisninger 2 min

5 min   = automatisk Game misconduct

3 stk. 2 min. udvisninger i samme kamp medfører game misconduct.