Hvidovre 

Rødovre

0

3

(0-2) (0-0) (0-1)             3 x 20 min.

Tilskuere: 36                 Skudstatistik: 13 - 29

02.44 0 - 1 Tine Perry (Carolynn Zidek)
11.14 0 - 2 Josephine Svendsen
15.20 2 min. Rødovre
30.44 2 min. Rødovre
44.58 2 min. Rødovre
49.31 0 - 3 Mie Jensen

                                                                                                       


Bokspersonalet er klar.

Tilskuerne er klar.
 

Udvisninger:

Hvidovre: Ingen
Rødovre: 3 x 2 min.

Efter vores sidste 2 utrolig flotte resultater, skulle vi spille hjemmekamp imod Rødovre. Lad os slå fast med det samme, at der i dag overhovedet ikke var tvivl om, hvem der var bedst. Vi tabte med 0 - 3 efter en meget tam indsats. Ingen point og ingen udvisninger til os, siger vel alt om, at det var en kamp hvor ingen af vores piger "gik rigtig til stålet". Det virkede som om, at flere var bange for kampens betydning. Jeg syntes, at i stedet for at være nervøse for disse kampe, så burde pigerne nyde, at spille sådanne tætte kampe.
   

Da vi f.eks forrige sæson spillede kampene imod Amager, så var det meget spændende kampe og de var sjove. I denne sæson har vi vundet et par kæmpe sejre over naboerne (og kampene er blevet "kedelige") - På et tidspunkt er der chance for, at kampene mod Rødovre også bliver "kedelige", så nyd nu de næste par kampe, der forhåbentligt bliver tætte (vi lærer også utroligt meget af tætte kampe).

I dag kunne vi også glæde os over, at samtidig med at vi spillede imod Rødovre, så var Ib og hans piger i Rungsted og spillede næsten lige op imod et af deres 13´ner hold - At Hvidovre nu kan stille med 2 fulde pigehold i 2 forskellige haller (samtidigt) syntes jeg er ret "stort". Det lover godt for fremtiden - fedt at vi har folkene, der har lyst til at lave det gode arbejde med pigerne og hvem ved, måske kan vi en dag stille med 3 hold :-)  
 Holdet og Carsten er klar.
 


Så skal Kent bare smide pucken.


Så er vi i gang. Det er Jørgen, der står og kigger på pigerne :-)