38.14 0 - 2 Katarina Lund Nielsen (Louise Hansen)
49.09 1 - 2 Carolynn Zidek (Josephine Svendsen)

Louise Hansen bringer os foran 1-0 (Pucken hænger lige ved R i Rødovre).

Jubel efter scoringen til 2-0.

Hvidovre: 2 x 2 min.
Rødovre: 1 x 2 min.

Sikke et drama.
Vores piger var virkelig tændte i dag. Vi skulle møde rivalerne fra Rødovre, og man må nok sige, at vi  var spilstyrende i 1 periode. Desværre kunne vi ikke få pucken i mål, så stillingen var 0-0 efter 1 periode.
I 2 periode virkede det som om, at Rødovre fik overtaget, og vi var godt presset. Heldigvis er vores kendetegn jo vores gode forsvarsspil, og det "kørte" også næsten perfekt i dag. Kamilla har de sædvanlige gode redninger og når vi så først scorer på en "kontra" (Sikker scoring ved Louise H.) og så siden kommer foran med 2-0 ved Katarina, så kan man næste ikke forlange mere (det skulle da lige være at kampen var slut :-)

Vi går i gang med 3 periode, og har den værste føring man kan have: 2-0 og 20 lange minutter ventede. Vi var næsten gennem ½ delen af perioden da Rødovre reducerer til 1-2....et temmelig heldigt mål hvor Kamilla først redder skuddet og tror at hun ligger på pucken... desværre får Rødovre pucken i mål. Det er næsten ikke til at bære. Vi fortsætter vores gode fight og da Rødovre bliver ramt at en udvisning kort før tid, begynder man at få følelsen af sejr. Den følelse skal man dog vente med til kampen er slut, for selv om vi er i overtal, så lykkedes det Mie Jensen fra Rødovre at "opsnappe" pucken og få frit løb imod vores mål. 2-2 og man føler næsten, at man har tabt.
Når man får kampen lidt på afstand, så må man nok indrømme, at resultatet er retfærdigt og hvis vi var kommet "bagfra" og fået 2-2, så havde man været jublende lykkelig - Virkelig et flot resultat at tøzerne. Man kan virkelig se, at vi er i stand til at køre i et højere gear efter vores uge i Tjekkiet. Det ser ud til, at kampen om den ene DM-slutspilsplads bliver tæt i år.
Til slut stor ros for den gode opbakning, til vores piger, fra alle vores tilskuere. Dejligt at se publikum komme op heppe på pigerne....folk der normalt ikke plejer at følge pigerne: Jeg håber, at i kommer og støtter os den 12/12 kl. 20.30 hvor vi møder Rødovre på hjemmebane (I må selvfølgelig også godt komme den 5/12 (19.30 ude mod KSF) og den 8/12 (15.00 ude mod Herlev :-)

PS. Det er også dejligt, når man kan bemærke, at de 14 spillere, der i dag spillede uafgjort, med Rødovre, alle er spillere, som har startet deres ishockey liv på VORES hold - Godt gået af pigerne og de trænere der har udviklet holdet gennem vores første 7 år.

En af de udmærkede dommere føler lige efter om isen er i orden :-)