35.38 3 - 3 Emilie Fogelstrøm (Simone Mørch)

Den har Amalie.

Ib fik talt lidt taktik i pausen mellem 1 og 2 periode.

KSF: 5 x 2 min.
Hvidovre: 3 x 2 min.

Efter en kamppause på 1 måned skulle pigerne spille træningskamp imod KSF - Godt at det "kun" var en træningskamp for man kunne godt se på holdet, at det var temmelig længe siden de sidst havde spillet kamp. I første periode er der ikke meget der fungere. Anden periode bliver lidt bedre og den vinder vi med 1 enkelt mål. I sidste periode får vi kæmpet os tilbage og 10 minutter før tid får vi udlignet. Kort efter får KSF så et lidt heldigt mål og vi taber kampen med 4-3.
Da vi skal sige tak for kampen kommer et par af vores spillere i "klammeri" med et par modstandere og det er absolut ikke noget, der ser godt ud. Dette og tilskuerråb imod dommere og modspillere er ikke rart at overvære i en ungdomskamp. Jeg syntes, at man bør stoppe dette med det samme, så vi ikke får et dårligt ry hos vores modstandere - vi kan jo selv se hvordan vi ryster på hovedet når vores modstandere ikke kan opføre sig ordentligt.