(1-0) (0-1) (1-3)              3 x 15 min.

17.34 1 - 1 Katarina Lund Nielsen (Michella Beyer)
37.46 1 - 2 Katarina Lund Nielsen (Louise Døj)
38.16 1 - 3 Louise Døj (Katarina Lund Nielsen)

Så starter U15.2 turneringen.

Pigerne jubler over at Katarina har udlignet.

Herlev: Ingen
Hvidovre: Ingen

Så var det tid til årets første U15.2 kamp. Man kunne se fra første sekund af, at pigerne ville vise, at tempoet fra KSF-kampen lørdag, var en fejltagelse. Det blev "gået til den" og det var en fornøjelse, at se hvordan spillerne kan spille. Vi kommer bagud midtvejs i første periode, men vi kæmper bare videre og får helt fortjent udlignet i starten af anden periode. Begge perioder foregår i et godt tempo og afleveringerne ligger også som de skal. Det ser ud som om at pigerne fik mere ud af pausen end Herlev, for da vi kommer på banen efter pausen, så viser vi lige, at vi har det overskud, der skal til for at afgøre kampen: Midtvejs i halvlegen viser vi skræmmende effektivitet ved at score 3 mål på 2 minutter - så er den kamp afgjort. Herlev pynter dog lidt på resultatet ved at score til 2 - 4 kort før tid. Godt gået piger (og Carsten) det tegner godt for sæsonen.

Var det p.g.a at kampen blev spillet så tidligt, at Line fik lyst til at tage sig en lille lur bag målet ? :-)