Hvidovre

Rødovre U 12

1

0

(0-0) (1-0)                 2 x 20 min.             

28.48 1 - 0 Mia Bau Hansen
29.40 2 min. Rødovre
29.40 2 min. Louise Bjerregaard
38.40 2 min. Holdstraf (6 spillere)

                                                                                                       Dommer Lindi holder øje med spillerne.
 


Den har Silke - også.

 

Udvisninger:

Hvidovre:  2 x 2 min.
Rødovre:1 x 2 min.

Skræmmende effektivitet 

Ispigerne spillede i lørdags denne sæsons anden træningskamp mod Rødovres U.12. Hvor vi den første gang vi mødtes havde noget af et målorgie, blev det en usædvanlig tæt kamp, hvor der kun blev sat en pind. 

Pigerne havde til det første opgør medtaget fire drenge til at forstærke holdet, men mod Rødovre valgte vi at det var en kamp pigerne selv skulle klare. Og samtidig var der også debut til Josephine, Sophie og Caia, der alle gjorde det fremragende. Noget der tyder godt for fremtiden. 

Med tre nye spillere på holdet, kunne vi spille med hele tre femblokke. Det betød at Simone Mørch blev trukket ned som back. Noget hun bestemt ikke var tilfreds med, men hun løste sin opgave helt til trænernes store tilfredshed. Det skaber ro i sjælen at vide, at vi har spillere, der kan spille på flere pladser.

Det skal ikke skjules at Rødovre havde mange afslutninger på mål, og flere gange virkede målet forhekset, men Silke arbejdede godt mellem stængerne og havde desuden det fornødne held der skulle til for at holde nullet. 

Vi skulle hele 29 minutter ind i kampen før kampens eneste mål blev scoret. Simone Mørch får pucken på blå, og halvkikser et skud, der i stedet for går til en ellers lidt passivt spillende Mia Bau, der i denne situation havde fundet målnæsen frem. Hun skyder, Rødovres målmand halvklarer, men støde selv retur-pucken i kassen, og jublen ville ingen ende tage. 

Kampen sluttede med lidt udskiftningnsuro, hvor der pludselig befandt sig syv Hvidovre-markspillere på isen. Det så kampens myndige dommer naturligvis, og vi måtte derfor spille med en mand i undertal et minut og tyve sekunder. Men pigerne red stormen af og fik derfor endnu en sejr på kontoen.

Ib


Bare rolig Ib har styr på situationen - Denne gang er der vist ikke mere end 5 spillere på isen :-)