(1-0) (0-2) (1-0) (1-0)     3 x 15 min + 03.39 sudden death

13.27 1 - 0 Christina Døj (Katarina Lund Nielsen)
24.17 1 - 1 Andreas Wissing (Christoffer Cramwikt)
28.34 1 - 2 Carsten Winther
34.30 2 - 2 Christina Døj
48.39 3 - 2 Katarina Lund Nielsen (Christina Døj, Silke Lave Glud)

Trods en noget svingende dommerpræstation lykkedes det damerne at vinde aftenens lokalopgør :-)

Pigerne er klar til kamp.

Hvidovre Damer: 1 x 2 min.
Hvidovre U 15: Ingen

Årets 2 træningskamp for damerne var imod klubbens U 15 hold. Sidste sæson tabte vi i starten af sæsonen med 3 - 0 til holdet, så pigerne var opsatte på at få revanche. Kampen startede i et flot tempo og pigerne dominerede i første periode. Vi vandt perioden med 1-0 og var klar til næste periode. I denne periode var vi presset  gennem lange perioder. Det virkede som om, at vores piger ikke var i stand til at være med rent konditionsmæssigt. Da drengene scorede 2 gange i perioden var vi bagud før de de sidste 15 min. Vi gik i omklædningsrummer og fik lidt forfriskninger. Det virkede som om pausen var god ved pigerne for vi begyndte igen at få spillet presset op på drengenes banehalvdel. Pigerne udlignede helt fortjent og vi skulle så spille sudden death. Ib fortalte pigerne, at jo hurtigere de scorede jo hurtigere kunne de komme i bad, så det tog kun lidt over 3 minutter før pigerne kunne juble da de fik det afgørende mål. Holdene stod godt til hinanden og jeg er sikker på, at begge hold kan få stor glæde af at arrangere en del træningskampe imod hinanden igennem denne sæson.....hvis altså drengene tør møde os igen :-)