(1-1) (2-0) (2-0)              3 x 15  min.

00.33 1 - 0 Josefine Persson (Line Ernst)
15.12 2 - 1 Silke Lave Glud (Christina Døj)
26.05 3 - 1 Emil Augustsen
37.52 2 min. KSF
41.26 4 - 1 Silke Lave Glud
44.51 5 - 1 Silke Lave Glud

Godt forsvarsspil og en sikker målmand gjorde, at der kun blev scoret 1 gang i mod os.

KSF under pres.

Hvidovre: Ingen
KSF: 2 x 2 min.

Sæsonens sidste hjemmekamp var mod KSF U15.2. For en uge siden tabte pigerne med 4-1 til KSF holdet, så det var spændende om vi kunne få revanche. Der gik kun 33 sekunder, så var vi foran. Stort - nu tænkte man straks på en storsejr. Desværre gik det som det ofte går. Udligning kom kun 41 sekunder senere. Vi fortsætter med god fight, men der bliver ikke scoret yderligere i perioden. I anden periode får vi også et hurtigt mål. Kun 12 sekunder skulle vi bruge. Denne gang har vi lært af fejlen fra 1 periode og det er da også os, der score næste mål, så føringen er 3-1 før sidste periode. Også i denne periode er det os, der har det meste spil. Vi vinder fortjent kampen med 5-1 efter at have spillet en rigtig god kamp.