(0-0) (2-1)             2 x 20  min. (2 periode med løbende tid)

23.57 1 - 1 Louise Bjerregaard (Silke Lave Glud)
28.04 20 min. + 5 min. KSF
35.35 2 min. Josefine Hansen
36.30 2 - 1 Louise Bjerregaard (Silke Lave Glud)

Der var så god plads i boksen i dag, at det for en gang skyld lykkedes os ikke at få en 2 min. straf for for mange spillere på isen :-)

Kampen kom i gang.

Udvisninger:

Hvidovre: 2 x 2 min.
KSF: 1 x 20 min. + 1 x 5 min.

Fredag kl. 23.00 fandt Ib ud af, at kampen i mod KSF ikke var blevet aflyst, som han ellers havde fået besked på, at den ville. Vi fik kontaktet alle pigerne og bedt dem om at møde lørdag kl. 9.50. Lørdag morgen fik vi yderligere det problem, at mødetidspunktet pludselig viste sig at være kampstarttidspunktet. Vi fik trods alt stablet et hold på benene, der kunne starte kampen og i slutningen af 1 periode "kom vi lige op på" 2 kæder. Lige da kampen skulle til at starte, viste det sig, at der var hul i nettene, så vi måtte lige bruge et par minutter på, at få bytte målene ud. Vi havde derefter kun 45 minutter til at afvikle kampen, så nu var man efterhånden ved at være lidt stresset.
Stor ros til pigerne, der holdt hovederne kolde og flot spillede 0-0 i første periode. 2 periode var vi desværre nødt til at spille med løbende tid (det kan være, at det var derfor, det pludselig gik stærkt): Vi får en udvisning - 11 sekunder efter kommer vi bagud - 34 sekunder senere udligner vi (Hele 3 ting på 45 sekunder og så var uret ikke engang stoppet). Kampen var igen lige og da vi så kort før tid, får endnu en udvisning, så kunne man frygte, at der igen ville blive scoret i mod os i undertal. Der blev scoret allerede efter 55 sekunder - men pigerne snød KSF, for det var os, der scorede. Pigerne kunne flot sikre sig sejren og rykke uden om KSF i den samlede stilling i U13.2 rækken. Godt gået piger.