Hvidovre 

KSF

5

0

(0-0) (2-0) (3-0)              3 x 20 min.

Tilskuere: 23                 Skudstatistik: 50 - 7   (9-3) (20-1) (21-3)

31.29. 1 - 0 Katarina Lund Nielsen (Christina Døj, Silke Lave Glud)
36.25 2 - 0 Mie Augustsen (Emilie Fogelstrøm)
41.14 3 - 0 Christina Døj (Nynne Lave Glud)
50.06 4 - 0 Josefine Persson
50.31 5 - 0 Silke Lave Glud (Katarina Lund Nielsen, Christina Døj)
59.37 2 min. KSF

                                                                                                       


Kig lige på uret: Vi skulle helt frem til tiden 09.16 før det første stop i spillet.
Spillerne siger tak for kampen.

 

Udvisninger:

Hvidovre: Ingen
KSF : 1 x 2 min.

   

Kamp imod KSF. Da vi i weekenden var til cup i Amager spillede vi 8 kampe hvor vi mødte KSF i de 3. Om det var træthed eller om KSF havde luret hvordan de skulle spille os, ved jeg ikke: Vi skulle i hvert fald helt frem til midt i kampen, før vi vågnede op og scorede til 1-0. Herefter var det som om, at pigerne blev lidt mere rolige og spillet blev bedre. I 3 periode sætter vi tingene på plads og vi vinder helt fortjent med 5-0 - Nu sover vi lige og så spiller vi i morgen aften imod Herlevs damer i U15.2 turneringen. Lise og Katarina siger tak for kampen til dommer Rene og dommer Thomas.

"Klippet" fra KSF´s hjemmeside:

Super kamp mod Hvidovre

d.6 feb. 08

Tirsdag skulle damerne til Hvidovre og spille kamp... Vi skulle møde et hold som består af unge, og meget meget dygtige piger.
Vi stillede stærkt op, og med rigtig god hjælp fra Pede og Marc som var taget med os til kamp (Og tusind tak for det, i er ikke klar over hvor stor betydning det har for os).
Der blev valgt en helt anden og ny taktik for os, og den gav bonus. Det virkede for os, og det gjorde at vi holdt buret rent hele 1. periode. 2. periode spiller vi 0-2, og tredje 0-3 Kampen ender altså 0-5
Men selvom vi tabte kampen, og desværre ikke fik bare et enkelt mål i den anden ende, gik vi hjem med en følelse af en "super kamp" hvor rigtig meget lykkes for os, og samtidig en følelse af at vi er på helt rette vej.
To spillere havde deres debut i denne kamp. Marie Frølund (fra pigeholdet) var udtaget som reserve back, men blev kastet ud i kamp fra første fløjt... Super spillet Marie. Mikaela Friesleben som har mange år på bagen i ishockey, er også kommet til KSF, Mikaela har spillet mange år i Gladsaxe og senest en kort tid i Herlev, også hun spillede en god kamp. (selvom der kom sved på panden...)
 

Skrevet af: Lise