06.20 0 - 2 Louise Hansen (Josefine Persson)
11.27 0 - 3 Katarina Lund Nielsen (Silke Lave glud)
16.38 0 - 6 Silke Lave Glud (Nynne Lave Glud)
23.00 0 - 7 Louise Døj (Silke Lave Glud, Katarina Lund Nielsen)
26.24 0 - 8 Katrine Ellegaard (Lindi Clementsen)
28.30 0 - 9 Josefine Persson (Line Ernst)
32.27 0 - 10 Line Ernst (Nynne Lave Glud)

Vores første kamp i cuppen sættes i gang.

Første kamp var imod KSF, der havde fået lov til at have 2 hold med i Amagers cup. Carsten var taget på skiferie og Ib passede de yngre piger til træning i Hvidovre så det var holdlederne, der "overtog" boksen sammen med damerne. Vi fik talt lidt idrætspsykologi før kampen. Jeg ved ikke om det var dette, der var årsag til den flotte kamp - men en flot kamp blev det. Der blev spillet sammen, så det var en fornøjelse. Hele 10 mål blev det til og det må man jo sige var en flot start på turnerigen.

Rögle (Sverige)

0

14

(0-3) (0-11)                    2 x  20 min (Løbende tid)

Udvisninger: 2 x 2  min. Udvisninger:  Ingen

04.18 0 - 1 Katarine Lund Nielsen (Silke Lave Glud)
05.50 0 - 2 Josefine Persson
07.38 2 min. Rögle
17.41 0 - 3 Katrine Ellegaard (Lindi Clementsen)
23.57 0 - 4 Josefine Persson
24.23 0 - 5 Louise Hansen (Josefine Persson)
25.16 0 - 6 Katrine Ellegaard
26.52 0 - 7 Katarina Lund Nielsen (Malene Frandsen)
30.10 0 - 8 Zette Haagensen (Katarina Lund Nielsen, Malene Frandsen)
31.15 0 - 9 Louise Døj (Katarina Lund Nielsen, Silke Lave Glud)
32.09 0 - 10 Josefine Persson
33.15 0 - 11 Louise Hansen (Josefine Persson)
33.56 2 min. Rögle
35.29 0 - 12 Zette Haagensen
37.30 0 - 13 Josefine Persson
38.37 0 - 14 Lindi Clementsen (Joy Kuch, Katrine Ellegaard)

Pigerne på vej i boksen efter opvarmningen til Rögle kampen.

Ved dagen anden kamp var Ib nået frem og overtog holdet. Vi vinder igen en stor sejr, men vi skal helt frem til 2 periode før vi begynder at score mål på samlebånd. Vi vinder første periode med 3-0 og 2 periode med hele 11-0. Jeg tror, at i de sidste 10 minutter scorede vi på alle vores chancer. Det må ikke have været sjovt at være fra Sverige (Det var deres første kamp i cuppen)

KSF 2

0

2

(0-2) (0-0)                    2 x  20 min (Løbende tid)

Udvisninger:  2 x 2 min. Udvisninger:  Ingen

01.28 0 - 1 Josefine Persson (Line Ernst)
18.04 0 - 2 Zette Haagensen
32.37 2 min. KSF 2
39.21 2 min. KSF 2

Her underviser Ib lidt i pausen under KSF kampen - Tak for hjælpen under Carstens ferie.

I dagens 3 kamp fik vi mere modstand. Vi spillede mod damerne fra KSF, der havde fået lidt forstærkning. Vi får en god start med mål efter 1 minut, men skal helt frem til periodens sidste minut før vi kommer på 2-0. I 2 periode sker der ikke rigtig noget: Vi har alt spillet, men vores skarphed er forsvundet. Nu har vi spillet 3 kampe og Kamilla begynder at fryse: Hun har godt nok ikke haft ret meget at lave. 3 kampe og en målscore på 26 - 0: Det er da meget godt :-)

Amar´ Jets (Sverige :-)

1

2

(1-2) (0-0)                  2 x  20 min (Løbende tid)

Udvisninger: 3 x 2 min. Udvisninger: 3 x 2 min.

01.18 1 - 0 Line Ernst (Josefine Persson)

Så siger vi goddag til Amager.

Så var det tid til dagens sidste kamp. Ib var forsvundet med nogle yngre piger, der skulle spiller i KSF, så vores hold måtte endnu engang nøjes med holdlederne. Modstander var fra Amager. Vi starter som lyn og torden og kommer foran allerede i det første minut. Så kommer der lidt nedtur: Vi brænder straffe og i det 10 minut får Amager en udvisning. Vi spiller powerplay, men glemmer, at tænke på vores forsvar. Amager får en "friløber" og der er udlignet. Kun 4 minutter efter er den gal igen. Amager får en udvisning og igen er vi så venlige at give Amager lov til at løbe igennem. Heldigvis redder Kamilla os.
Så får vi en udvisning og under denne tager vi heldigvis hævn: Vi kan nemlig også score i undertal :-) Så er vi foran med 2-1 og pigerne bliver bedt om at tænke på det defensive. I sidste minut af perioden får vi en udvisning (en back) og en skade (en back)...2 backer er taget hjem) så pludselig mangler vi forsvar: Vi spiller de næste minutter med 3 backer. Heldigvis har Carsten givet vores piger så meget spilforståelse, at vi redder os igennem denne situation. Midt i perioden får Amager så deres 3 udvisning - og man tror næsten det er løgn: For 3 gang af 3 mulige får Amagers nr. 19 en friløber, da vores spillere åbenbart ikke har forstået, hvor farligt det er at glemme forsvaret. Heldigvis har Kamilla lært at være alene med amagerspilleren og redder sikkert. Vi har langt det meste spil i kampen, men da vi spiller de 2 sidste minutter i undertal, så er man først rigtig rolig, da kampen blive blæst af. Nu er der hviletid til søndag morgen, hvor Carsten forhåbentligt er klar til at overtage holdet.

Herning

0 1

(0-1) (0-0)              2 x  20 min (Løbende tid)

07.29 2 min. Herning
12.58 0 - 1 Josefine Persson (Louise Hansen)
32.52 2 min. Herning

Vores første møde imod Herning er i gang.

Søndag morgen fik vi så smsén, der sagde, at Carsten desværre ikke nåede dagens første kamp. Ib blev kaldt til og han førte holdet til en sikker 1-0 sejr. Vi har det meste spil og de fleste chancer. Herning har også nogle store tilbud, men når man har Kamilla på mål, så er det svært at blive nervøs. Kamilla tager sig sikkert af de tilbud der er. Det var sjovt, at spille imod Hernings damer for første gang. Nu ved vi hvilket "gear" vi skal være i for at spille op med bronze vinderne til DM. Det er ærgerligt, at Herning ligger så langt væk, for jeg er sikker på, at begge hold kunne få meget ud af at spille trænngskampe imod hinanden.

Mellemspilskampe:

Herning

0 0

(0-0)                     1 x  20 min  (Løbende tid)

Udvisninger:   2 x 2 min. Udvisninger:  1 x 2 min.

12.38 2 min. Louise Hansen
14.36 2 min. Herning
19.50 2 min. Herning

Mille stod som sædvanligt upåklageligt.

Dagens anden kamp var også imod Herning. Reglerne sagde nemlig at nr. 1 og nr. 2 fra grundspillet skulle spille første kamp i mellemspillet. Vi blev en flot nr. 1 med maksimum point og en målscore på 29-1. Desværre var der kun sat 1 periode af til mellemspilskampene (med løbende tid), så det blev noget underligt forvirret noget. Der gik hurtigt halve minutter når folk skulle vises ud eller pucken blev dømt til icing. Kampen endte desværre kun 0 - 0. Vi burde nok have vundet for endnu engang var vi spilstyrende. Når vi skal se på det positive fra kampen, så lykkedes det ikke Herning at vinde over os og pucken kom aldrig forbi Kamilla.... Det må vi jo bare "tage med" til et evt. DM - så kan det ikke gå helt galt :-)

Amar` Jets (Sverige :-)

0 0

(0-0) (0-0)              1 x  20 min (Løbende tid)

Udvisninger: 1 x 2  min. Udvisninger:  1 x 2 min.

12.37 2 min. Amager
17.07 2 min. Holdstraf (6 spiller)

Jubel over vores scoring til 1-0.....det var før dommerne dømte offside i målfeltet.

2 kamp i mellempuljen var imod Amager. Igen desværre kun 1 periode hvor vi havde langt det meste spil. Vi kommer foran efter 05.15 (tror vi og den ene dommer) - Desværre bliver der dømt offside i målfeltet...der var mange spillere foran mål, så situationen var meget svær at se fra boksen af. Kampen ender 0 - 0, så skulle den sidste kamp "bare" have en vinder for at vi var i finalen (Uafgjort 0-0 ville give os chancen for finalen på lodtrækning)

KSF 2

1 7

(0-4) (1-3)              2 x  15 min (Løbende tid)

00.35 2 min. KSF
01.26 0 - 1 Louise Hansen (Joy Kuch)
06.56 2 min. KSF
07.25 0 - 2 Katarina Lund Nielsen (Silke Lave Glud)
07.33 0 - 3 Louise Hansen (Josefine Persson)
12.05 0 - 4 Josefine Persson
17.55 0 - 5 Joesfine Persson ((Louise Hansen)
28.19 0 - 6 Josefine Persson (Michella Beyer)
28.38 0 - 7 Josefine Persson (Louise Hansen)
29.40 1 - 7 KSF

Enten spillede KSF defensivt, eller også var det fordi hele kæden ville med på billedet.

Ja vi måtte "nøjes" med at spille om 3. pladsen (Kampen mellem Herning og Amager endte selvfølgelig 1-1, så de kom i finalen pga at begge hold havde scoret 1 mål i mellemrunden, hvor vi endte med et 0) Lidt surt når man tænker på, at vi var det eneste hold der var ubesejret efter alle hold havde mødt hinanden. Nå - vi behøver ikke brokke os, for vi kunne bare have scoret 1 mål i en af kampene mod Herning eller Amager: Vi kendte jo reglerne for turneringen på forhånd.
Kampen imod KSF endte med 7-1 til os og vi endte på 3. pladsen.
Alle vores spillere fik en masse spilletid og mon ikke de alle er klar til den næste tids afgørende kampe.
Tak til Amager for det store arbejde med cuppen og jeg håber i vil se os igen til næste år.