40.59 1 - 0 Katrine Ellegaard (Joy Kuch, Christina Døj)
42.11 1 - 1 Dorthe Schäffer (Heidi Pihlmann Hansen)

Hvidovre tog Kamilla ud det sidste stykke tid af kampen.

Vi pressede Herlev godt "i bund" til sidst.

Hvidovre: 3 x 2 min.
Herlev 2 x 2 min.

Efter vores flotte spil i den senere tid var der stor optimisme, i vores trup, før dagens topkamp imod Herlev. I første periode har vi meget spil i de første 15 minutter. De sidste par minutter kom vi under pres, men vi holdt stand. I 2 periode fortsætter Herlev med at presse spillet ned i Hvidovres forsvars zone. Hen imod slutningen af perioden er det lige som om, at vi finder noget af vores flotte spil frem igen. Også denne periode ender 0-0 og man er klar til sidste periode. Vi får en forrygende start og kommer foran allerede i det første minut. Desværre går det som det ofte går: Minuttet efter vores mål udligner Herlev og helt galt går det efter yderligere 22 SEKUNDER: 1 - 2 til Herlev. I slutningen af kampe tager vi Kamilla ud af målet for at få udlignet. Desværre lykkedes det ikke og stor var skuffelsen.
Jeg kan godt forstå, at skuffelsen er stor lige efter sådan et nederlag, men hvis vi ser lidt på spil og skudfordeling (18 - 37), så må vi nok indrømme, at resultatet er ok. Ind i mellem spiller vi "alibi-hockey" hvor man "bare" dækker op....der mangler lige det sidste, hvor vi siger "giv mig pucken og lad os komme derudaf"
Glem skuffelsen og vær stolt over at vi spiller de første 2 perioder uafgjort mod danmarks bedste hold. Vi prøver, at tage målvogteren ud for at udligne og vi formår, at holde presset i Herlevs zone, så der ikke bliver scoret i vores tomme mål.
Afgørelsen om den sidste DM-plads blev ikke afgjort i dag...det bliver den i vores 2 sidste kampe imod Rødovre. Vi skal "bare" vinde kampene og få de 4 point, så er pladsen vores (med lidt lykke og held, så kan det vise sig, at 3 point og en god målscore også kan være nok)

Tak for en god og medrivende kamp.....iskørsel efter alle perioderne og unionsdommere - Vi er på vej i den rigtige retning.