35.03 2 - 3 Louise Hansen (Line Ernst, Josefine Persson)
44.00 2 - 4 Katarina Lund Nielsen (Christina Døj)
46.43 2 - 5 Zette Haagnesen (Katarina Lund Nielsen)
55.49 2 - 6 Louise Hansen (Josefine Persson, Malene Frandsen)
56.54 2 - 7 Silke Lave Glud (Joy Kuch, Christina Døj)

Følg mig jeg kender vejen.

Udvisninger:

Amar´ Jets: 4 x 2 min.
Hvidovre: 3 x 2 min.

I dagens kamp imod Amager kunne vi næsten sikre os 3 pladsen i rækken. Med en sejr ville vi komme 8 point foran Amager og da Amager kun mangler at spille 7 kampe (heraf 4 mod Rødovre & Herlev) så ser det ud til, at Amager højst kan opnå yderligere 6 point.....så vores piger havde noget at kæmpe for, da de gik på banen. Gennem hele kampen har vi det meste spil, men i dagens kamp er det lige som om, at vi ikke rigtigt kunne "ryste Amager af". Vi kommer foran både 0-1 og 1-2, men begge gange får Amager udlignet umiddelbart efter. Vi får så et vigtigt mål 5 minutter før 2 periode er færdig. Herefter er det lige som om, at vi får lidt ro på spillet og da Katarina score det vigtigt mål til 4-2, så må man sige, at det gik ned ad bakke for Amager. Vi laver de sidste 3 mål på under 2 minutter, så vi får endnu en storsejr over Amager. Nu må bronzemedaljerne være sikre, men mon ikke Carsten vil prøve at få holdet et ekstra gear op inden de spændende kampe imod Rødovre og Herlev - Jeg tror, at der venter os nogle spændende og tætte kampe.