14.43 1 - 2 Christina Døj (Line Ernst, Silke Lave Glud)

Udvisninger:

Hvidovre: 2 x 2 min.
Herlev U15.2: 1 x 2 min.

Dagens kamp var den 4 som vi skulle spille imod Herlevs drenge. Holdenes første kamp var "blevet væk" i systemet, så vi havde aftalt med Herlev, at nu kalder vi den første kamp for en træningskamp.
I dag kom vi bagud allerede efter 1 minut, men der går heldigvis ikke længe før vi får udlignet. Christina bringer os foran umiddelbart før perioden er slut. Skudstatistikken bliver vundet med 6-4 af Herlev. Herefter er det lige som om, at vi overtager mere og mere af spillet. Begge de sidste perioder vinder vi med 1-0 og skudstatistikken bliver 5-6 og hele 0 -10 i den sidste periode. Ret imponerende når man tænker på, at pigerne havde en kamp fredag aften og morgentræning lørdag......Det kunne virke som om, at de fleste af pigerne er ved at finde storformen. Nu har vi morgenkamp søndag imod Amagers damer, så det bliver spændende, om vi kan få 3 sejre på 3 dage :-)

Så er udebanetrøjerne klar til vi skal til DM :-)

Backerne er også klar......der er rimeligt svært for modstanderne at komme forbi.

Carsten mangler kun slipset....så er han også klar :-)