(1-0) (0-0) (1-0)              3 x 15 min.

43.14 2 - 0 Line Ernst (Louise Hansen, Zette Haagensen)

I dag hjalp Oskar pigerne.

Umiddelbart ser det her ud som om, at der mindst er en spiller på vej i den forkerte retning :-)

Hvidovre: Ingen
Hvidovre U 15: 3 x 2 min.

Dagens lokalopgør var lige så spændende, som de tidligere kampe mellem holdene har været: Damerne har tidligere vundet 3-2 og 2-1 over drengen i træningskampe og drengene fik så revanche i årets første turningskamp mellem holdene med 3-0. Drengene førte altså med 6-5 i målscore før dagens kamp.
Allerede efter knap 4 minutter af kampen fik pigerne udlignet denne føring. En af drengenes skøjter rettede pucken af og vi var altså foran med 1-0. Så ved vi jo, at pigerne kan stille sig ned som en mur og spille i flere timer før modstanderne får en chance. I denne kamp var Kamille taget på ferie, men vi var så heldige, at U15 holdet havde lånt os Oskar og han var en sikker sidste skanse som "storspillede" i dag. Som man kan se på målfakta fra kampen, så kunne jeg ikke skrive noget på kamprapporten før næsten 40 minutter senere . Det var 2 udvisninger og sådan en chance skal man ikke give vores damer (efter vores superophold i Tjekkiet). Der gik kun få sekunder før vi fik det vigtige mål til 2-0. Nu har vi altså 3 sejre ud af 4 kampe og målscoren står 7-6 til os. Det er gode tætte kampe, som begge hold får meget ud af. Dejligt at vi ikke behøver at tage langvejs for at få god modstand.