Alban var frisk og trådt til da KSF manglede en målmand.

Er de 3 mon medlem af "damernes" fanklub ?

Hvidovre: 2 x 2 min.
KSF: Ingen

Årets første træningskamp var mod KSF. Kampen bar tydeligt præg af, der var mange afbud. Begge hold manglede deres normale målmand  og KSF kunne kun stille med 8 markspillere. Vi er jo i den heldige situation, at vi har mange mindre piger vi kan trække på, så med hjælp fra 4 af disse, kunne vi lige stille 2 kæder. Vi kom bagud med 2 - 0 og dette var stillingen efter l periode. I anden periode fik Mie reduceret på et flot langskud. I 3 periode var der ved at være "udsolgt" hos KSF. I denne periode kunne man helt klart se, at det er et stort handicap, når man ikke kan stille med 2 kæder. Vores piger afgjorde kampen ved scoringer af Lindi, Line og Emilie. Jeg tror, at kampen godt kunne havde fået et andet resultat hvis KSF havde haft lidt flere spillere med - mon ikke vores piger skal se at få løbet nogle ture og løftet lidt i vægtrummet......Der venter nogle meget lige kampe i turneringen.

Mie scorede damernes første mål....her er hun dog med tilbage for at hjælpe foran Silkes mål.