Udvisninger: 1 x 2 min.   Udvisninger: 1 x 2 min.

05.16 0 - 1 Line Ernst
06.16 1 - 1 Marc Horvat
10.55 2 - 1 Bryan Henry

Vores hotel - lige før vi skal afsted til vores første kamp.

Så skulle turneringen i gang. Vi startede imod Leuven. Vi var under stort pres de første 5 minutter. Så fik vi et lidt heldigt mål som gav ro på holdet. Vi var desværre kun foran i 1 minut, så lavede vi selvmål. Jeg ved godt, at der ikke findes selvmål i ishockey, men dette er nok det tætteste man kan komme på et selvmål. Vi kæmpede videre og har chancer til at score et par gange, men det er desværre Belgierne der får det afgørende mål. Godt spillet men et ærgerligt resultat når man tænker på, at vores modstander er det hold der senere vinder turneringen.

Første kamp skal til at starte.

I kampens start var vi under stort pres.

Amiens (Frankrig) Hvidovre
1 2

(1-2) (0-0)                 2 x 12.30

Udvisninger: 2 x 2 min.

Udvisninger: 1 x 2 min.

05.52 0 - 1 Catia Luplau (Louise Hansen, Julie Gregersen)
10.23 1 - 1 Jason Thorignac (Fabien Kazarine)
12.00 1 - 2 Julie Gregersen

Så er vi i angreb.

Igen er vi under stort pres de første 5 minutter. Vi får så heldigvis målet, der skaber lidt ro. Efter et par forsøg får vi sendt pucken over stregen. Amiens får udlignet, men da der mangler ½ minut er Julie pludselig alene med den franske målmand. Hun laver nok vores bedste mål i turneringen: Helt oppe ved overlæggeren og helt ude ved stolpen sidder pucken. Dejligt mål at gå til pause på. I anden periode har begge hold chancer for at score, men målmændene klare godt fra sig.

Der blev kæmpet for at holde føringen.

Ishallen som vi spillede i.

En enkelt sodavand var der også tid til mellem kampene.'

Amar´ Jets Hvidovre
0 1

(0-1) (0-0)                2 x  12.30

Udvisninger: 3 x 2 min.   Udvisninger: 1 x 2 min.

05.37 0 - 1 Julie Gregersen

Kampen imod Amar´ sættes i gang at en kvindelig dommer - stort.

Så skulle vi spille kampen som ikke måtte tabes:-) Det blev kæmpet godt fra begge hold og kampen bar præg af, at begge hold havde målmænd, der spillede en god kamp. Der var en del chancer som ikke kom i kassen. Kun en gang lykkedes det at score og det var heldigvis os der var de heldige/dygtige. Da vi føre ved pausen føler man sig lidt sikker på sejr. Alle vores 2 perioder om lørdag sluttede nemlig 0-0:-) Dagen startede med et nederlag, men efter de sidste 2 sejre var vi pludselig "med" i turneringen igen.
Jubel - Vi har slået Amar´.

Så gik vi ned til byen så vi lige kunne nå at shoppe LIDT.

Vi venter lige til der bliver grønt.

Et turistbillede skal der også være plads til.

Aftensmaden er severet.

Der er nogle, der siger at man kan få noget godt tobak i Holland...og jagten gik ind.

Guildford (England) Hvidovre
4 1

(1-0) (3-1)                2 x  12.30

Udvisninger: 2 x 2 min.   Udvisninger: 2 x 2 min.

01.15 1 - 0 Scott Conway
15.06 2 - 0 Forrest Watson
15.56 3 - 0 Henry Fay
19.30 3 - 1 Julie Gregersen
23.41 4 - 1 Brendan Perlini

Morgen kamp imod Gildford.

Søndagens første morgen kamp: Pigerne imod holdet fra England der havde været suveræne om lørdagen. Vi kommer bagud allerede efter 1 minut: Stor jubel hos Gildfords spillere og deres meget medlevende fans. Man frygtede, at pigerne ville komme i modvind, men der blev kæmpet godt og der blev ikke scoret mere i 1 periode. 2 periode taber vi 3-1 og det kan der ikke siges noget til. Retfærdig sejr til det engelske hold.
Pigerne har scoret.

Fælles opvarmning med vores modstander (Tilburg kunne vist godt lide vores piger)

Franskmændene ville også gerne i kontakt med pigerne - her foran vores omklædningsrum.

Tilburg Trappers (Holland) Hvidovre
2 1

(1-1) (1-0)                2 x  12.30

Udvisninger: 3 x 2 min.   Udvisninger: 3 x 2 min.

05.13 0 - 1 Louise Bjerregaard (Sofie Lindenskov)
12.02 1 - 1 Reno de Hondt
24.03 2 - 1 Alan Euverman (Thijs Voorn)

Tilburg kigger efter vores piger.

Så var det værterne fra Holland vi skulle op imod. Drengene var blevet MEGET gode venner med pigerne uden for isen, så det blev spændende at se hvor hårdt der ville blive gået til den på isen. 6 udvisning viser at ingen af holdene havde lyst til at tabe. Pigerne score (for 4 gang i 5 kampe) i kampens 5 minut og får ro på spillet - Vi har stadig chancen for at komme i finalen. Desværre score Tilburg 28 sekunder før perioden er slut. I 2 periode er der chancer i begge ender og vi skal helt frem til kampens sidste minut før den bliver afgjort. Desværre er det holdet fra Holland, der får målet og vi kommer "kun" til at spille bronzekampen.
Spændende kamp.

De franske drenge heppede på pigerne.

Dommeren holdt øje med vores udskiftningsboks :-)

Den Haag (Holland) Hvidovre
0 2

(0-1) (0-1)                2 x  12.30

08.40 0 - 1 Michella Beyer
24.03 0 - 2 Catia Luplau (Line Ernst, Julie Gregersen)

Lige efter at Tilburg havde været vores modstander, så heppede de på os imod Den Haag.

Så kom turen til det andet Hollandske hold. Den Haag havde fået stor-tæv om lørdagen (Stillede om med kun 6 spillere p.g.a. at de havde nogle spillere der var til cup i Belgien) Nu var holdet stødt på et par skader og de fik lov til at låne en kæde hos Tilburg. Vi fik ikke storsejren, som holdene fik om lørdagen, men jeg er sikker på, at vi fik mere ud af kampen ved at møde et forstærket hold. Vi vinder begge periode med 1-0 og må kæmpe for at få sejren i land.
I denne kamp havde vi en del spil.

Se nu at få pucken i mål :-)

Bronzekamp:

4 3

(0-1) (1-0) (straffe:010011 / 010010) )                2 x  12.30

Udvisninger: 3 x 2 min.   Udvisninger: 3 x 2 min. + 1 x 10 min.

06.40 0 - 1 Louise Hansen (Julie Gregersen)
15.02 1 - 1 Sander Horvers (Roderick van den Hout)
Hvidvore brænder Tilburg brænder
Julie Gregersen score Tilburg score
Hvidovre brænder Tilburg brænder
Emilie score Tilburg score
Hvidovre brænder Tilburg score

Den tar´ jeg.
Så var det bronze kamp. Igen var det værtsholdet vi skulle møde. Igen er det os der kommer foran (Det var vi faktisk ret gode til: I 6 af 7 kampe er det os der kommer foran i starten af kampen) Vi holder føringen indtil midt i 2 periode, så udligner Tilburg. Man må indrømme, at vi er presset helt i bund. Vi forsvarer os godt og man står og håber på, at vi kan holde stillingen, så vi kan komme frem til straffeslag (eller få en tilfældig  kontra). Kampen ender 1-1 og vi skal afgøre kampen på straffeslag. Helt vildt spændende for holdene følges ad. Desværre er det Tilburg, der har heldet til sidst og de kan falde hinanden om halsen og juble over 3 pladsen. Vores piger kan også være stolte over en rigtig flot turnering. De udenlandske hold var så begejstret for pigeholdet, at vi under cuppen blev kontaktet af holdene fra Frankrig og England: De vil nemlig gerne have pigerne med til deres cups næste sæson: Så i kan godt begynde at spare op :-)
Tak for en rigtig god kamp og en god turnering.

Amiens 0 - 1 4 - 2 1 - 3 1 - 2 14 - 0 2 - 4 XXXX

Gul skrift: Den Haag forstærket af spillere fra Tilburg.

Bemærk at Den Haag var forstærket imod Amar´ og Hvidovre

Kamp om 3 - 4 plads: Tilburg Trappers - Hvidovre 4 - 3 (Efter 12 straffeslag)

Kamp om 1 - 2 plads: Leuven - Guildford  5 - 4 (Efter straffeslag)