(1-0) (0-0)                           2 x 15 min.

Udvisninger: 3 x 2 min + 1 x 5 min. + 1 x 10 min.   Udvisninger: 5 x 2 min.

12.25 1 - 0 Herning

Gad vide om det er Christina som Hernings målmand står og vinker til ?

Sæson 7 synger på sidste vers. Som alle tidligere år slutter vi i Århus. I år var vi kørt i biler, så togturen blev droppet.
Første kamp var imod Herning, der lige var blevet danmarksmestre i J 14 rækken. Herning havde spillet 2-2 imod Cornet i deres første kamp, så vi hørte, at de før kampen aftalte, at de skulle vinde så stort som over os p.g.a. at det sikkert ville blive målscoren, der blev afgørende om de kom i finalen. Netop derfor var det et virkelig flot resultat kun at tabe med 1-0 for man må nok sige, at Hernings drenge kæmpede for at score i alle kampens 30 minutter. Kort før tid havde pigerne en dobbelt chance for at udligne, så med lidt held kunne vi godt havde fået det ene point. Godt gået piger (i øvrigt så blev kampen afviklet over 2 dage.....kampen sluttede først kl. 00.05 :-)

Her er vi igen tæt på.

Carsten havde taktikken klar.

Katarina fejrede sin fødselsdag sammen med veninderne.

Håret skulle sættes rigtigt :-)

De 3 Hvidovrehold sov sammen i gymnastiksalen.

Så er vi på skolen for at spise frokost.

IK Cornet (Norge)

3

0

(2-0) (1-0)                    2 x 15 min

Udvisninger: 5 x 2 min. + 1 x  10 min.  Udvisninger: 3 x 2 min.

00.50 1 - 0 IK Cornet
07.33 2 - 0 IK Cornet
27.06 3 - 0 IK Cornet

Her kunne Cornet have lavet det mål som de manglede for at komme i finalen.

Vores anden kamp blev lige så hård. Resultaterne af turneringen "flaskede" sig nemlig sådan, at det netop blev målscoren, der afgjorde om det blev Herning eller IK Cornet, der skulle i finalen. IK Cornet vidste før vores kamp, at de skulle slå os med 4 - 0 for at komme i finalen. IK Cornet fik en heldig start. Allerede efter 1 minut scorede de til 1-0. Målet blev i øvrigt flyttet ved scoreingen, så det kunne godt diskuteres om målet skulle godkendes. Midt i perioden kommer vi bagud 2-0 og man begynder at frygte for, at vi skulle sende IK Cornet i finalen. Pludselig begyndte pigerne, at spille og kæmpe som vi ved, at de kan. Vi skal helt hen til 3 minutter før tid for vi kommer bagud 3-0 (til stor jubel for IK Cornet) Vi bliver sat under et stort pres, men pigerne klare det. Endnu en kamp hvor vores modstander spillede 100 % hele tiden for at få det afgørende mål.

Cornet har her fået albuerne så langt ned, så vi kan sige tak for kampen  :-)

Torsdag eftermiddag fik vi tid til at bowle.

Man må nok sige, at Mie fik vist os hvordan man laver strike.

Håndbold fik vi også tid til.

Lindi fik spillet floorball.

Skattebazzz prøvede også, om han kunne score.

Er det mon det, man kalder rundbold :-)

Nor IK Tigers Hockey (Sverige)

2

2

(0-1) (2-1)                  2 x 15 min.

Udvisninger: 1 x  2 min.     Udvisninger: 2 x 2 min.

02.44 0 - 1 Katarina Lund Nielsen
16.57 0 - 2 Lindi Clementsen
17.30 1 - 2 Nor IK
29.54 2 - 2 Nor IK

Under kampen kom der pludselig en flok topløse tilskuere forbi :-)

Sidste kamp i puljen var mod det svenske hold. Vi vidste, at hvis vi tabte, så skulle vi møde Hvidovres drenge, så det ville jo være lidt ærgerligt at tage helt til Århus for at spille imod vores "egne" drenge. Heldigvis kommer vi foran med 2-0 og vi føler nok at "nu er den sikker". Desværre bliver der reduceret allerede efter ½ minut. Det virker absolut ikke som om, at de svenske drenge har lyst til at tabe imod vores piger for da de udligner 6 sekunder før tid jubler de som om at de har vundet et stort mesterskab. Ærgerligt at de udligner men vi kan jo nok bruge undskyldningen med at dommeren ikke var med os. Da der mangler 5 minutter får vi en 2 minutters udvisning. Vi klarer frisag og da vi bliver fuldtallig laver en svensk spiller en helt klar "tripping" der ikke bliver dømt. Umiddelbart efter laver samme spiller en hooking, der heller ikke bliver dømt. Derimod bliver der dømt en tvivlsom udvisning imod os, så vi slutter altså med 4 "mand". Svenskerne tager målmanden ud og spiller 6 imod 4. Endnu en lærerig kamp for pigerne.

Rolig nu: Der er ikke mål.

MAC Interfrucht Budapest (Ungarn)

2

1

(1-1) (1-0)                 2 x  15 min.

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

02.11 1 - 0

MAC Interfrucht Budapest

13.04 1 - 1

Katrine Ellegaard

22.17 2 - 1

Vores modstander venter pænt på, at vi skal blive færdige med vores kampråb.

Placeringskampen var imod holdet fra Ungarn. Vi kommer bagud og man kan se på pigerne, at de har "tunge ben". Vi får udlignet og man begynder at tro på, at vi kan få en afgørelse på straffeslag. Desværre lykkedes det ikke at holde stillingen og i denne kamp er det os, der tager målmanden ud til sidst for at få udlignet.
Vi slutter altså på en 6 plads, men det vigtigste er at vi har spillet 4 brandgode kampe og vi har lært rigtig meget af alle kampene. Alle kampene var meget tætte og vores modstander var nødt til at spiller 100 % imod os hele tiden. I øvrigt så er jeg sikker på at en målscore på 3-8 efter 4 kampe, imod så stærke modstandere, er noget af det flotteste vi nogensinde har præsteret. Åhhhhhhhhhhh jeg glæder mig allerede til næste sæson :-)

MAC Interfrucht Budapest havde også en pige med.

Nor IK Tigers Hockey (Sverige) 4 0 1 2 4 - 13 0

IK Cornet (NOR) Herning J 14 Hvidovre Damer Nor IK Tigers Hockey (SVE)

Kamp om 5 - 6 plads: MAC Interfrucht Budapest (UNG) - Hvidovre Damer  2 - 1

Kamp om 3 - 4 plads: Århus J 14 - IK Cornet (NOR) 4 - 3 (2 - 2 efter ordinær kamp + forlænget spilletid. - 6 straffeslag til hver hold)

Stilling og statistik for Hvidovre J 12:

Härryds Hockey Klub (SVE) Hvidovre J 12 MAC Interfrucht Budapest (UNG) AAB Århus J 12

Indmarch for Hvidovre.

Silke var den eneste fra J 12, der var tilbage ved pokaloverrækkelsen, så hun fik lov til at hente den flotte pokal.