Hvidovre

Rungsted

3

3

(0-2) (2-0) (1-1)                Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 25                Skudstatistik: 17 - 23  (5-6)(6-9)(6-8)

06.53 0 - 1 Andreas Levinsen (Alexander Budtz-Olsen)
09.23 0 - 2 Mathias Larsen (Andreas Levinsen)
16.06 1 - 2 Kristoffer Hansen (Katrine Ellegaard)
19.59 2 - 2 Katarina Lund Nielsen
33.25 3 - 2 Andreas Wissing
43.56 3 - 3 Oliver Milbregt (Mathias Larsen)

Dommer Maxwell giver pucken op.

En af vores piger skulle lige se nærmere på en modstander :-)

Udvisninger:

Hvidovre: 3 x 2 min.
Rungsted: 2 x 2 min.

Vores J 16.2 hold skulle spille sæsonens sidste kamp. Vi havde sendt Carsten til Århus så Ib fik chancen i boksen. Tidligere på sæsonen havde han ført holdet til sejr og det var tæt på at det også lykkedes i dag- Holdet holdt stand til 1 minut før tid. (Ib kan dog prale med, at han er den eneste træner, der ikke har tabt en kamp i J 16.2 rækken i denne sæson :-)
Vi var ellers kommet bagud med 2-0 i første periode, men vi fik kæmpet os tilbage med 2 mål i 2 periode. I sidste periode kommer vi foran og det ser længe ud til at vi kan "køre den hjem". Desværre lykkedes det ikke, men vi må jo nok indrømme, at resultatet var ok. Vi havde i dag en del nye folk med og det så ud som om, at de havde forstået, at vi spiller som et hold og alle kæmper for hinanden -
Virkelig en fornøjelse at overvære kampen. Nu skal vi lige til Påskecup i Århus og så skal der ellers sommertrænes, så vi er klar til næste sæson.