39.35 4 - 3 Emilie Fogelstrøm (Malene Frandsen)
46.31 4 - 5 Silke Lave Glud (Louise Hansen)

Pigerne forsvarede sig godt.

Amalie fik debut som målmand.

Hvidovre: 6 x 2 min.
KSF J 12: 4 x 2 min. + 1 x 5 min.

I årets sidste kamp (på dansk grund) havde Flemming, Nynne og Toni fået lov til at passe boksen blandt pigerne. Lad mig sige det med det samme, det var simpelthen en fornøjelse. Vi var før kampens start blevet enige om at brok og negative ting lod vi blive i omklædningsrummet.
Pigerne startede forsigtigt og efter 6 minutter lavede Sofie "dagens aflevering" vi fik en break-away som sikkert blev sat oppe i hjørnet. 1 periode blev vundet med 1-0.
I starten af 2 periode spiller vi i undertal og det lykkedes KSF at udligne. Efter 22 min går det galt igen. Vi er bagud i 2 minutter, så får KSF en udvisning. Vi opfanger pucken på midten af banen og så er stillingen 2-2. Det sidste mål i denne periode tilfalder KSF, så vi er altså bagud med et enkelt mål før sidste periode.
I starten af denne periode kommer vi yderligere bagud og man begynder at blive nervøs for, at det skal gå helt galt. Her viser pigerne, at de kun havde taget de positive ting med ud på banen i dag. Der blev sagt positive ting og "kom igen". Dette hjalp og efter kun 2 minutter spiller Malene en puck frem til Emilie F. som sender den i nettet. Minuttet efter bliver der lidt slagsmål og det ender med at vi spiller i overtal. Vi får et rigtigt fightermål og så er kampen igen lige. Da der mangler 9 minutter af kampen kommer vi foran. Louise H. spiller pucken til Silke, der laver sit 4 mål. (Silke havde fået chancen i "marken" i dag p.g.a. at Amalie skulle have sin debut som målmand. Godt stået Amalie). Nu skulle vi bare "køre kampen hjem" men vi havde desværre ikke dommerne med os. Vi bliver ramt af 3 x 2 minutters udvisninger i de sidste 6 minutter. Så er det klart, at det bliver svært. Heldigvis score KSF kun en gang og kampen ender uafgjort. Et resultat som begge hold kan være glade for. Et brag af en spændende og underholdende kamp.

Silke udligner til 4-4